Toldi Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Witam. Mam propozycję taką aby na serwer wgrać mapkę css_cbble (coublestone ). Link do mapki z filmikiem: http://cs.gamebanana.com/maps/189603 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiladidas Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 pomysł bardzo dobry jestem na tak, mam nadzieję że mapka będzie działał prawidłowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychol. 2T4 Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Jeżeli za bardzo nie obciąży serwera to jak najbardziej na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MiyaGu* Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 na innym serwerze co mam admina też mapa chodzi bez zarzutów i nie ma żadnych bugów.Gracze ją sobie chwalą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaZarD Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Mapka ciekawa, w najbliższym czasie pojawi się na serwerze chyba że będą jakieś problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaZarD Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...