NG3 Napisano 13 Października 2015 #340195 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Żegnaj No i dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 13 Października 2015 #340201 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Budziłem mame, nie wstała ... wyprowadzam się z domu, nie wiem kiedy wrócę. Również nie pozdrawiam. Wyprowadzam się bo mój pies wali bąki gorsze od moich i to mnie obraża. Nie mam zamiaru kłócić się z psem, kiedyś pewnie tu wbije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Października 2015 #340202 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Tak to jest jak daje się zabawkę anonimom, w dodatku nieopierzonym. Nie tędy droga multi-headzie. Kolejny raz pokarało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Października 2015 #340203 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Tak to jest jak daje się zabawkę anonimom, w dodatku nieopierzonym. Nie tędy droga multi-headzie. Kolejny raz pokarało. Oj tam oj tam, kto widział coś złego w piętnastoletnim opiekunie serwera z banem VAC, który kandyduje do UBT albo w "aż szesnastoletnim" OP serwera ze zmarłą matką i rakiem odbytu ^^ Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 14 Października 2015 #340208 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Hahaha jedyne za co ci mogę podziękować to poprawa humoru od rana Przypominam że są wyjątki w sprawie wieku ^^ Do Taty Michała: Kiedy pogrzeb? PS. Nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 14 Października 2015 #340507 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Danke:*, dnia 13 Paź 2015 - 21:42, napisał: Sporo Ci również pomogłam, a Ty jeszcze na steam masz czelność podszywać się pod swoją mamę i pisać, że nie żyjesz. DRAMAT. hahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha padlem a z poczatku sie wydawal taki "normalny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 14 Października 2015 #340512 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 To kiedy pora na TeezMaister VACation in KQLYfornia ? Bywaj, nie tnij się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 14 Października 2015 #340516 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 No jebłem ahahahahhaaha nie wierzę o boże, nie ma to jak poprawa humoru na sam wieczór hahahahahhah Danke:* Rozwaliłaś system No wiem, ale to było piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Października 2015 #340517 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 14 Października 2015 #340520 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 HAHAHAHAHAHAA OMG Narq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Października 2015 #340540 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Wiesz jaka jest różnica? Taka, że 15latek z VAC banem postawił serwer JB na nogi i w końcu na siebie zarabia! A VAC ban myśle, że kolege też czegoś nauczył... I będę go bronił bo Teez jest hmm 100x bardziej dorosły niż kolega Help mi! Owszem swoje zrobił ale... A VAC ban myśle, że kolege też czegoś nauczył Nie Nie nauczył. Czemu tak sądzę? Mając VAC bywa zdziwiony że dostaje za to bany, pisze podanie do UBT i na dodatek w tym podaniu stwierdza, że VAC był za "zabawę" ^^ To tak jakbyś z upapranym zaświadczeniem o niekaralności starał się o miejsce w policji. I będę go bronił bo Teez jest hmm 100x bardziej dorosły niż kolega Help mi! W takim razie niech to pokaże, bo poza zrobieniem JB (tu się zgodzę - chwała) ciągnie się za nim smród VAC-a i tym jak bardzo nic sobie z tego nie robi. No ale koniec OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Października 2015 #340592 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 14 Października 2015 #340612 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi