LOLEEK Napisano 12 Października 2015 #339756 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nick: LOLEEEK Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): posiadałem admina łącznie około 4 lat. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:1:55481933 Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc administracji w ogarnięciu serwera gdy nie ma adminów ( zdarza się ). Mam doświadczenie oraz "wiem co z czym się je". Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie potrafię przegrać kilka godzin (w nocy także) jednak może mnie też nie być z 2-3 dni. Szkoła itp. Kontakt: Steam / forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/LOLEEEK/80.72.43.106:27027/ ________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 13 Października 2015 #339778 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goraco Napisano 13 Października 2015 #339910 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Na tak -Doświadczenie w AMX -duży staż w Counter Strike 1.6 -Oczywiście posiada gracz Steam -No i odpowiedni Wiek Życzę ci powodzenia i myślę że będziesz wykonywał swoją tzw. "pracę" Dobrze i że nie będzie na ciebie skarg Powo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 13 Października 2015 #339955 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Tak. Gra tu już od dłuższego czasu, zgłasza na u@, jak i na steam. Posiada mikrofon, komunikatywny, odpowiedni wiek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silnyy Napisano 13 Października 2015 #339979 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 TAK. Doświadczony, aktywny gracz, posiadający mikro, zgłaszający na u@ lub steam. Czego chcieć więcej, wymagania spełnia, to najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terror INC Napisano 13 Października 2015 #340008 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 tak. doświadczenie w amxx, na serwerze obecny, zgłasza na u@ jak widzi cheatera, i przede wszystkim duży staż w grze na swój wiek- brawo tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrolJulian Napisano 13 Października 2015 #340181 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Terror, niby skąd wiesz, że zgłasza na u@ skoro nie masz admina;p? Na Tak. Bo ma avatar i sygne ze strażakami:D A tak na poważnie. Osobiście jakoś nie kojarzę Twojego głosu. Na serwerze faktycznie sporo Cie widać. Dał bym szansę na spróbowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 14 Października 2015 #340213 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Jestem na tak: - często widzę na serwerze - spory staż w grze - wiek Przyda się pomoc no i ten awatar, pokrewna mi dusza :pijacy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Października 2015 #340281 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Również na tak, - widuję, - godziny - nie widzę przeszkód. Czarna zdecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 14 Października 2015 #340291 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Na TAK -Godziny -Steam -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 14 Października 2015 #340608 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi