wandi Napisano 6 Grudnia 2015 #362530 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Baner cod bf4 ds2 do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 6 Grudnia 2015 #362857 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Ten niebieski pasek zrobić na "całe" bo inaczej Multi-Head się zlewa z tymi ramkami i mało czytelne jest lub przenieść na lewą strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Grudnia 2015 #363008 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Dziubaski jak się cytuje post to ramka zlewa się z postem :* + zlewa się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Grudnia 2015 #363010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 ubt nie moze zamykać tematów ze skargami ani przenosić - zero uprawnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 6 Grudnia 2015 #363013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 ubt nie moze zamykać tematów ze skargami ani przenosić - zero uprawnień Już dluższy czas to jest az pisalem do Michasia zeby to ogarnal ale zero reakcji -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Grudnia 2015 #363014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Już dluższy czas to jest az pisalem do Michasia zeby to ogarnal ale zero reakcji -.- tak ja pisze bo UBT wtedy po co ma skargi przygladać skoro nie ma uprawnien pisze tutaj bo nie widze abys pisal wiec prośba UBT w dziale skargi i problemy nie ma dostepu do zamykania tematu przenoszenia cokolwiek a powinna miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 6 Grudnia 2015 #363032 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 http://multi-head.pl/index.php?/forum/5-off-topic/ To boli.... Biedne subfora Irytujące to jest, poprawcie. @Frezzu wcześniej były troszkę porozwalane. Już ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 7 Grudnia 2015 #363078 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Jeśli są jakieś zgłoszenia dla moderatora to mi tego nie wyświetla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 7 Grudnia 2015 #363225 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 https://gyazo.com/1a1f8baf103e7a165cb212ba57346775 Troszkę się to zlewa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 7 Grudnia 2015 #363306 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Przy "Inne" masz 2 dwukropki http://prntscr.com/9bh2y3 Myślę że jeden jest zbędny ;d http://prntscr.com/9bh49zza długi wyraz i nie wygląda on dobrze. Jeśli już ma być to słowo można by po prostu zamienić go na "next" Lepiej by to wyglądało ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 7 Grudnia 2015 #363340 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 W unbanie ja bym proponowala wymusic na uzytkownikach dropdown z wyborem jakiego serwera dotyczy unban. Czasem tr tagi sie pojawiaja w archiwum, a czasem nie. To adminom usprawni robote tez. Oczywiscie fajnie byloby, zeby mozna bylo filtrowac po rodzaju serwera. Ale obowiazkowo gracz przy wstawianiu ssow musi wybrac na ktorym serwerze dostal bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Grudnia 2015 #363550 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Proszę o dodanie mi notatek w dziale Redakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Grudnia 2015 #363632 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Grudnia 2015 #363878 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 W dziale zmiany personalny mogę odpowiadac na awanse czy degradację a nie powinienem i inni też oprócz z rangą wyższą plus admini tez nie powinni tak samo jest w urlopach ze mogą odpowiadac na czyis post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 9 Grudnia 2015 #364096 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Subfora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 9 Grudnia 2015 #364101 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Dokończcie te tabelki bo niedokończone są. I usunąć dostęp UBT do Redakcji v2. 2.Wejść w dział redakcja->najnowszy temat->rzucić okiem,na hook'a 1.Tabelki koło czasów, serwerów itp, jedne są szare drugie niebieskie @NumberTwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 9 Grudnia 2015 #364242 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Próbując zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Grudnia 2015 #364880 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 http://multi-head.pl/index.php?/forum/84-unban-team/ Dodanie tutaj nowych serwerów i pamiętajcie by popoprawiać te działy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 12 Grudnia 2015 #364889 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Trzeba by bylo przerobic od korzeni domysly styl forum (ten darmowy). Dwflection mial strasznie duzo zmian w kodzie tzw. Hardcoded w glowny kod forum. Tak zajeloby to szmat czasu, ale zaletą byloby to ze forum mialby unikalny styl przerobiony na domyslnym stylu. Wtedy zalozyc konto na GITBUCKET i wszystkie zmiany na wieki bylby zapisywane. ^^ i co najwaznijesze szybko do odzyskania ///////////////////// No to zmieniajcie.. Chyba dobrze wiecie, że ankiety na nic się nie zdadzą a nigdy nikomu do końca nie dopasujecie Czas was juz chyba nauczyl ///////////////////// No to piszcie normalne odpowiedzi bo inaczej się do waszych notek nie mogę odnieść... :facepalm: @@ To odniesienie do notki i jest zółte, a ja jestem ciulu i pisze post pod postem. Cóż, pragnę warna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 13 Grudnia 2015 #365508 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Nie widze ip ludzi kiedys chyba bylo teraz nie http://multi-head.pl/index.php?/forum/90-only-dd2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Grudnia 2015 #365750 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Dodajcie coś świątecznego na stary styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Grudnia 2015 #365969 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Usuniecie dostęp UBT do redakcji?? @@MichaSiu, nie edytowałem bo chce byście to zrobili 3 rz pisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 16 Grudnia 2015 #366592 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Dodajcie coś świątecznego na stary styl. Może śnieg! Bombki, mikołaja, renifery, sanki, prezenty! Logo jest to wystarczy, po co psuć ludziom oczy. Da radę serwery wywalić z SB, bym sobie zminimalizował, ale niestety przy obecnym stanie się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Grudnia 2015 #366742 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 @ https://www.youtube.com/watch?v=hYMACvhZdZQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 16 Grudnia 2015 #366797 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Ta reklama na gorze ubiemozliwia wejscie ze strony startowej w panel usera, wiadomosci i powiadomienia. Trzeba z jakiejs wewnetrznej zakladki wchodzic. Denerwuje to Edit: ups, zapomnialam dopisac tak, na mobajlu (zboczenie zawodowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi