select1 Napisano 16 Grudnia 2022 #678751 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: [s]elec[T Wiek: 20 Znajomość AMXX (0/8): 7/8 Doświadczenie: Jeśli chodzi to Admina miałem już raz tutaj jak było 500k lvl cod i 45k , jak był woolfi. Dość sporę , byłem opiekunem dwóch serwerów cod mod i jednoego ZM. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Posiadam , lecz muszę przypomnieć sobie hasło do konta steam , Aktualnie gram na NS ( na święta kupuje bo to grosze bedzie jak nie odzyskam) SID: Link do profilu na STEAM: ---- Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/[s]elec[T]/80.72.40.110:27027/ --- Mało godzin na tym koncie. Ponieważ nowy komputer. Kontakt: Forum, DC , Steam, Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego ja ? Otóż już mówię, jestem osobą sprawiedliwą , miłą i pomocną , Sprawdzam na bieżąco sprawy serwera i nie tylko. Jestem dość pomocny , sam aquax może powiedzieć jako iż zgłosiłem trochę błędów na które wiele osób nie zwracało uwagi. Mam dużę doświadczenie jeśli chodzi o bycie Adminem, Opiekunem i Technikiem serwerów, znam tą starą paczkę która jest wgrana na serwerze. Jednakże dodatkowa pomoc na pewno się przyda, sądzę tak iż nie zawsze są osoby ( admini ) grający w nocy a cheaterów nie brakuje. Mam wiele propozycji , uwag , i róznych spraw co do serwera. Chciałbym popracować nad reklamą i tak dalej. Chciałbym pomóc w wyłapywaniu cheaterów oraz rozbudowie serwera. ! Pozdrawiam PS. Dowód że nie jestem tu nowy: First Seen: Dec 28, 2018 10:35 PM Last Seen: Dec 13, 2022 8:00 PM Edytowane 16 Grudnia 2022 przez select1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biznes Napisano 16 Grudnia 2022 #678781 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 (edytowane) ?na nie Brak steam Godziny I nie grasz czysto co widać po Banach Edytowane 18 Grudnia 2022 przez Biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 18 Grudnia 2022 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #679170 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Na nie -steam -aktywność no i przede wszystkim nie gra czysto. select1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 19 Grudnia 2022 Donator Premium #679407 Administrator Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Podanko odrzucone rada wyższych zadecydowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 19 Grudnia 2022 Donator Premium #679408 Administrator Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi