Rusk1950 Napisano 10 Października 2015 #338574 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Nick:Ruski Rozpierdalaka Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Zdaje mi sie, ze mam doswiadczenie w byciu adminem, bylem adminem na servach takich jak, Hasajama Tp, Hashajama Aim, i jeszcze pare innych. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Moge powiedziec mocne 8. Staż w CS-sie: Gram w Counter-Strike jakies 7 lat. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Dlaczego Ja? Poniewaz spodobal mi sie wasz server, ludzie tez sa w miare spoko. Najbardziej podoba mi sie administracja ktora prawie caly czas czuwa nad serverem. Dlatego tez chcialbym zostac jednym z administatorow. Na serverze gram juz jakis tydzien, mam przegrane 7h, wiem ze potrzeba 20 ;/, ale z zakupem vipa gram teraz jeszcze czesciej, wiec nie minie pare dni i bede mial wiecej niz 20h Z wiekszoscia graczy zyje w zgodzie, jakiekolwiek konflikty staram sie rozwiazywac w jak najgrzeczniejszy sposob. Jako admin na pewno bym sprawowal sie swietnie, zmniejszyl bym oczywiscie czas jaki poswiecalem na gre, i obserwowal bym gre graczy. Jestem konsekwetny i nie lubie ludzi ktorzy sa wobec mnie albo innych, chamscy, nietolerancyjni, wyrozumiali, wygadani, itp . Mam nadzieje, ze was przekonalem. Dziekuje pozdrawiam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: pare godzin, w szczegolnosci teraz, kiedy zlamalem sobie kolano, i ogolnie caly czas prawie siedze w domu. Wyjatkiem stanowi 15-30minutowy spacer o kólach do ziomka na wiadro . Kontakt: GG: 53016392 Steam: Prof Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Ruski+Rozpierdalaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salutek Napisano 10 Października 2015 #338582 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 nIE Powody -malo czasu grasz 333min tylko wiec sorry ale nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 10 Października 2015 #338611 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Nie spełniasz wymagań, dlatego też można zamknąć ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 10 Października 2015 #338617 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Wymagania to niestety wymagania, zwłaszcza przy takiej ilości adminów jak jest tutaj trzeba tego przestrzegać. Na serwerze po gt stwierdzam, grasz od 3 dni, nie zdążyli Cię poznać ani gracze, ani admin, co tym bardziej działa na twoją niekorzyść. Pograj, daj się poznać, pokaż, że Ci zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 10 Października 2015 #338618 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi