MemesiO Napisano 9 Października 2015 #338493 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina): BYŁY. Nick admina/gracza, który zawinił: @TeezMeister Dowody: TAK. Świadkowie:TAK. Uzasadnienie: Kolega dostał bana na #MG za VAC (dostał na COD MW 3 bodajże), a tu Opiekun Serwera posiada VAC`a i jeszcze się tym szczyci... Rozsądku Wam brak? :mg: "^^ To ma być żart? I co, że mam Vac Bana pobawić nie było można się? :x" -.- :mg: Zapomniałbym #mieszamszpachlełokciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Października 2015 #337031 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Nie jesteś pierwszy którego to boli i myśli, że dokonał super sieciowego odkrycia. Brawo, jesteś prawie jak Kolumb gościu... O tym już wiedzieliśmy po pierwszym dniu opiekowania się serwerem poprzez Teeza, postawił on nam paczuszkę która utrzymuje serwer, serwer zarabia na utrzymanie siebie a nawet wspomaga inne. Zawsze znajdzie się ktoś kto się przyczepi błahostek a nie skupi się na ważniejszych rzeczach. Czemu nikt się nie wychylał aby wspomóc serwer i wykupić paczkę wartą teraz 400zł? W Aquax na wejściu mówił, że ban z GO nie jest powiązany z 1.6 ale wolicie zakładać tematy zamiast po prostu zapytać. Btw, zwalniając opiekuna zobowiązujemy się do zapłacenia mu za jego prywatną paczkę gdzie musiał poświęcić na nią przynajmniej tydzień aby nie bugowała się jak na innych przez 3 lata albo po prostu kasujemy JB. Możesz też kupić mu nowego steam aby w oczka Cie nie kuło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeezMeister Napisano 9 Października 2015 #338551 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Nie płacz mam już nowego steam ;x. Potrafię się przyznać, że dostałem Vac Bana z konkretnego powodu. Cheatowałem nie po to by wbić rangę tylko dla beki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylant Napisano 9 Października 2015 #338561 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Marihuanen się wciera w kolano ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 9 Października 2015 Autor #338572 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Nie jesteś pierwszy którego to boli i myśli, że dokonał super sieciowego odkrycia. Brawo, jesteś prawie jak Kolumb gościu... O tym już wiedzieliśmy po pierwszym dniu opiekowania się serwerem poprzez Teeza, postawił on nam paczuszkę która utrzymuje serwer, serwer zarabia na utrzymanie siebie a nawet wspomaga inne. Zawsze znajdzie się ktoś kto się przyczepi błahostek a nie skupi się na ważniejszych rzeczach. Czemu nikt się nie wychylał aby wspomóc serwer i wykupić paczkę wartą teraz 400zł? W Aquax na wejściu mówił, że ban z GO nie jest powiązany z 1.6 ale wolicie zakładać tematy zamiast po prostu zapytać. Btw, zwalniając opiekuna zobowiązujemy się do zapłacenia mu za jego prywatną paczkę gdzie musiał poświęcić na nią przynajmniej tydzień aby nie bugowała się jak na innych przez 3 lata albo po prostu kasujemy JB. Możesz też kupić mu nowego steam aby w oczka Cie nie kuło Brawo, przecież jak ktoś dostał VAC na COD MW 3 to cziter, a CS:GO to przecież dozwolone. Mnie to nie boli w żadnej sposób, bardziej śmieszy, przecież to normalne na MG kupowanie sobie UB "gościu". Nie mam się kogo zapytać, ponieważ administracja po prostu nie działa. Super Moderator, nie wie dlaczego taki ktoś jest na sieci Opiekunem. W sumie nawet nie wiem dlaczego "gościu" nie zamknąłeś tego tematu, dajcie mu Super Admina bo w sumie Super Admin zajmuje się "serwerami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 10 Października 2015 #338576 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 @Malu wszystko ładnie wyjaśnił. Zamykam, żeby nie było więcej spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 10 Października 2015 #338577 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379829 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi