Ne!taN Napisano 6 Października 2015 #337559 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Nick: Ne!taN Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już adminem na tym serwerze. Próbuję 2 raz bo za pierwszym razem po prostu nie było mnie za długo na serwie. (Praca) Znajomość AMXX (W skali 1-10): Uczę się Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: NonStema Dlaczego Ty: Jestem odpowiedzialny, za to co robię, staram się jak najczęściej udzielać na serwerze, Szlak mnie trafia gdy na serwie niema admina w godzinach szczytu. Moim zdaniem dobrze ogarniam rolę admina. Reszta to już wasza wola Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok 6 h Kontakt: PW / gg 50498619 Link do GameTracker'a: na obecnym nicku : http://www.gametracker.com/player/Ne%21taN/80.72.40.110:27027/ Na starym nicku : http://www.gametracker.com/player/Poj3BaoBaoo/80.72.40.110:27027/ ______________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 6 Października 2015 #337565 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 jestem na tak *wiek *doswiadczenie *amx szybko sie nauczy *jest czesto aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 6 Października 2015 #337575 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Na nie. - Brak steama - Nie grywasz 6 godzin dziennie o czym świadczy gametracker, także zakłamanych ludzi nam tu nie potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ne!taN Napisano 6 Października 2015 Autor #337601 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Na nie. - Brak steama - Nie grywasz 6 godzin dziennie o czym świadczy gametracker, także zakłamanych ludzi nam tu nie potrzeba. Steam nie jest potrzebny, aby mieć uprawnienia admina. Polecam przeczytać regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 6 Października 2015 #337608 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jestem na Nie -Brak steam (Jakoś w moim podaniu napisałeś ze nie mam steam a tu w twoim napisałeś że nie jest potrzebny...) -6h dziennie? ja nawet niewiem czy ty 2h dziennie spedzasz na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ne!taN Napisano 6 Października 2015 Autor #337610 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jestem na Nie -Brak steam (Jakoś w moim podaniu napisałeś ze nie mam steam a tu w twoim napisałeś że nie jest potrzebny...) -6h dziennie? ja nawet niewiem czy ty 2h dziennie spedzasz na serwie Widzę, odgrywasz się za podanko u siebie Dojrzale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViXeN98 Napisano 6 Października 2015 #337611 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Czy Wy potraficie czytać ze zrozumieniem ? Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ! Jestem na tak, wydaje się być ogarnięty, amxx się nauczy szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 6 Października 2015 #337617 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 A ja jestem na tak, bardzo często zgłasza odpaleńców, Poza tym kto siedzi 6h dziennie? Oszaleliście to nie jednostka karna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ne!taN Napisano 6 Października 2015 Autor #337622 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 A ja jestem na tak, bardzo często zgłasza odpaleńców, Poza tym kto siedzi 6h dziennie? Oszaleliście to nie jednostka karna. Czasami zdarzy się, że dłużej ale czasami nawet 10 min i wychodzę. Zależy od dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anuubis Napisano 6 Października 2015 #337663 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Na Tak gra dużo wiek oki A steama zawsze mozna kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxd Napisano 6 Października 2015 #337683 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jestem na tak *stema *amx *doświdczenie *jest aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 6 Października 2015 #337694 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ne!taN zrozum, że pisząc podanie o admina, grzecznie czekasz na ocenę ludzi, a nie piszesz post za postem, po drugie, admin musi trzymać nerwy na wodzy, a Ty widocznie masz z tym problem. Jestem na nie - brak steam, brak kultury, generalnie się nie nadajesz, w związku z nieznajomością regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Groch Napisano 6 Października 2015 #337725 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jestem na tak *stema *amx *doświdczenie *jest aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIKI.PL Napisano 6 Października 2015 #337735 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Na nie. - Nie grywasz 6 godzin dziennie o czym świadczy gametracker, także zakłamanych ludzi nam tu nie potrzeba. -brak steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarnuszek Napisano 6 Października 2015 #337747 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Na nie. - Brak steama - Nie grywasz 6 godzin dziennie o czym świadczy gametracker, także zakłamanych ludzi nam tu nie potrzeba. Tak Steam nie Wymagany ale czas na serwerze tak 6h dziennie hahahaha leże przez tydzień widziałem cie może 3 h na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 6 Października 2015 #337758 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Sorki Netan ale 2 razy juz byles adminem u nas i ciagle po tygodniu Twoja aktywnosc spada do 0 za co dostawales ostrzezenia i juz 2 razy byles degradowany. Na ten czas jestem na nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 6 Października 2015 #337759 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi