Mamrots Napisano 6 Października 2015 #337507 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Witam. Proponuje wgrac kilka nowych map, poniewaz ciagle grane są te same mapy. Moje propozycje to: cs_sauna de_perfect_inferno starwars cpl_strike cs_siege de_dust2_2x2 fy_snow fy_buzzkill Propozycje od PrezU: de_irak de_russka de_vertigo cs_estate de_mirage Proponuje tez zrobic system map, ktore sie same zmieniaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Października 2015 #337509 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Bardzo dobry temat, ponieważ uważam podobnie. Mapy typu fy_ jak i dust2x2 są za małe. Proponuje aby każdy zaproponował swoje 2 mapy +/bądź powielił mapy podane przez poprzedników. Kiedy będzie duże zainteresowanie, moglibyśmy zrobić sondę z 5tką map które zostały najbardziej powielone z czego np 2 mapy by doszły. To jest taki mój pomysł na sucho niepoparty żadną gwarancją Pozdrawiam. p.s moje typy cs_estate / de_cpl_strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrots Napisano 6 Października 2015 Autor #337510 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Wiem ze sa za male, ale jak bedzie ponizej 15 osob to sie przydadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Października 2015 #337513 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Zawsze można dorzucić taki plugin o ile go nie ma ----> http://amxx.pl/topic/11270-mala-mapa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Października 2015 #337514 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 No w sumie de_dust2_2x2 mogłoby zostać dodane do dyspozycji adminów, bo póki co mamy tylko cs_max z mniejszych map aczkolwiek tak jak napisałem wcześniej... Zapraszam wszystkich do zaproponowania swoich 2ch map / bądź powielenia map poprzedników. Jeżeli opiekun serwera by się zgodził na ten pomysł to moglibyśmy wybrać te 5 map które spodobają się największej ilości osób w tym temacie, a następnie przeprowadzenie sondy i wybranie przykładowo dwóch. EDIT: MichaS to nie jest dobry pomysł.. ostatnio adminowałem na serwerze który zakładał podobnie i prawie upadł EDIT2: nie chcę reklamować ale jak napiszesz na PW mogę Ci dać ip jak i link tego serwera. Na wakacje odpalili ten plugin małych map i po sezonie upadł, a uwierz mi że przed tym zagraniem był cały czas pełny EDIT3: Chudy broń boże cs_wiocha - najgorsza mapa ever która również była na poprzednim serwerze którego adminowałem... w tym przypadku assasinem w 1sek byłbym na respie przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 6 Października 2015 #337518 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Mapy fy odpadają ... o wiele za małe jak na cod moda, co do dusta 2x2, na tak. do małych map można dodać także mapę cs_max, cs_wiocha poniżej 10 osób na serwerze ale tylko w komendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Października 2015 #337523 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Wszystkie mapy jak dla mnie odpadają. Są one albo zbyt małe, albo zbyt mało grywalne. Chyba, żeby zrobić tak jak mówił #M!CHAS i co było już w pewnym sensie proponowane w dziale adminów tj. dodać plugin aktywujący te mapy gdy jest mało osób, lub włączyć je tylko do dyspozycji adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrezU Napisano 6 Października 2015 #337528 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Sry Evo ale niezbyt mne interesuje to ze sa malo grywalne gramy dd2 dd westa inferno nuke i czasem assault i tak w kolko chyba ze ktos nuke uzyje to cos innego jest rzygac sie tym chce juz czasem pomysl nad tym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albercik. Napisano 6 Października 2015 #337637 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Tez dodam propozycje http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1313/-de_sunny http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1797/-de_zima http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1704/- de_scud http://maps.cs-bg.info/maps/cs/105/- de_tuscan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrezU Napisano 6 Października 2015 #337845 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Michas nie chodzi ze placze ale nie idzie zniesc tych map mapa ktora nie byla dana to de_museum zajebista mapa graja nawet na 4fun ja chociaz dodajcie albo starwars tez czesto grywana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Października 2015 #339704 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie wgranie pluginu który wstawił . Wybiorę kilka map z propozycji wyżej i zostaną one wgrane wraz z pluginem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 13 Października 2015 #339968 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Jak już będzie ten plugin od mniejszych map to dodam swoje propozycje : cs_casa awp_map scoutknivez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio92 Napisano 13 Października 2015 #339994 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 zawsze można zrobić jeszcze taki plugin żeby mapa która graliśmy przed chwila np. nie mogła być grana przez najbliższe 4 mapy i nie będzie to ze ciągle to samo grane jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 13 Października 2015 #340025 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 zawsze można zrobić jeszcze taki plugin żeby mapa która graliśmy przed chwila np. nie mogła być grana przez najbliższe 4 mapy i nie będzie to ze ciągle to samo grane jest. Taki plugin jest już na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio92 Napisano 13 Października 2015 #340027 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Tak tylko ze jak ktoś odpala nuke to jest grana często mapa co była przed chwila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esprimo97 Napisano 14 Października 2015 #340343 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Mam przy okazji do opiekuna prośbę. Niech wgra plugin nie umożliwiający wybranie mapy co była dwie mapy wcześniej. I przy okazji wywalenia westa_big, westa i ratsa_1933 bo te mapy są tylko grane i w ten sposób można by ludzi zmusić do grania czego innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esprimo97 Napisano 14 Października 2015 #340345 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Taki plugin jest już na serwerze. Tak po za tym nie działa bo ciągle jest to samo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 14 Października 2015 #340405 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Tak po za tym nie działa bo ciągle jest to samo ;-) No to chyba coś jest nie tak z Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Października 2015 #340473 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ehh widzę, że nie wszyscy są zorientowani z tym co jest na serwerze. Po 1 ile ostatnio granych map ustawia się w cvarach mapchoosera, lub galileo (ten 1 jest już na serwerze). Po 2 w tym momencie jest ustawiona blokada na 3 ostatnie. Po 3 "Tak po za tym nie działa bo ciągle jest to samo ;-)" - jeżeli się nie orientujesz lub nie masz pewnej informacji, to nie pisz takich postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Października 2015 #341160 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Prawdopodobnie mapki z pluginem zostaną wgrane po niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Października 2015 #341161 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi