Skocz do zawartości

Propozycja nowych map

Mamrots

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Proponuje wgrac kilka nowych map, poniewaz ciagle grane są te same mapy. Moje propozycje to:

cs_sauna

de_perfect_inferno

starwars

cpl_strike

cs_siege

de_dust2_2x2

fy_snow

fy_buzzkill

Propozycje od PrezU:

de_irak

de_russka

de_vertigo

cs_estate

de_mirage

Proponuje tez zrobic system map, ktore sie same zmieniaja.

Bardzo dobry temat, ponieważ uważam podobnie.

Mapy typu fy_ jak i dust2x2 są za małe.

Proponuje aby każdy zaproponował swoje 2 mapy +/bądź powielił mapy podane przez poprzedników.

Kiedy będzie duże zainteresowanie, moglibyśmy zrobić sondę z 5tką map które zostały najbardziej powielone z czego np 2 mapy by doszły.

To jest taki mój pomysł na sucho niepoparty żadną gwarancją :)

Pozdrawiam.

p.s moje typy cs_estate / de_cpl_strike

No w sumie de_dust2_2x2 mogłoby zostać dodane do dyspozycji adminów, bo póki co mamy tylko cs_max z mniejszych map aczkolwiek tak jak napisałem wcześniej...

Zapraszam wszystkich do zaproponowania swoich 2ch map / bądź powielenia map poprzedników.

Jeżeli opiekun serwera by się zgodził na ten pomysł to moglibyśmy wybrać te 5 map które spodobają się największej ilości osób w tym temacie, a następnie przeprowadzenie sondy i wybranie przykładowo dwóch.

EDIT: MichaS to nie jest dobry pomysł.. ostatnio adminowałem na serwerze który zakładał podobnie i prawie upadł ;)

EDIT2: nie chcę reklamować ale jak napiszesz na PW mogę Ci dać ip jak i link tego serwera.

Na wakacje odpalili ten plugin małych map i po sezonie upadł, a uwierz mi że przed tym zagraniem był cały czas pełny :)

EDIT3: Chudy broń boże cs_wiocha - najgorsza mapa ever która również była na poprzednim serwerze którego adminowałem... w tym przypadku assasinem w 1sek byłbym na respie przeciwnika 

Wszystkie mapy jak dla mnie odpadają. Są one albo zbyt małe, albo zbyt mało grywalne.

Chyba, żeby zrobić tak jak mówił #M!CHAS i co było już w pewnym sensie proponowane w dziale adminów tj. dodać plugin aktywujący te mapy gdy jest mało osób, lub włączyć je tylko do dyspozycji adminów.

Ehh widzę, że nie wszyscy są zorientowani z tym co jest na serwerze.

Po 1 ile ostatnio granych map ustawia się w cvarach mapchoosera, lub galileo (ten 1 jest już na serwerze).

Po 2 w tym momencie jest ustawiona blokada na 3 ostatnie.

Po 3 "Tak po za tym nie działa bo ciągle jest to samo ;-)" - jeżeli się nie orientujesz lub nie masz pewnej informacji, to nie pisz takich postów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...