Skocz do zawarto艣ci

[ UnBan Team ] TeeZmeister

TeezMeister

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:
M贸j nick na forum to TeezMeister .. x

Mam 15 lat za nieca艂e 4/3 miesi膮ce hot 16 ;x.

Data rejestracji na forum:
Na forum mia艂em ju偶 szybciej konto chyba nawet 2014r, ale nie by艂em tak aktywny. Teraz mam konto od 18 wrze艣nia.

Czas sp臋dzony na forum:
Staram sp臋dza膰 si臋 m贸j ca艂y czas wolny. Natomiast mam sporo pracy nad JailBreakiem. 2 dni 6 godzin 55 minut 2 sekundy.

Do艣wiadczenie w ocenianiu:
Sporo, poniewa偶 na starej sieci mia艂em UB Team`a i nie by艂o na mnie skarg ;x.

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:
Tak nawet teraz mam do niego dost臋p ;x.

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:
聽Tak na DD2/INF, ale po 5 minutach dosta艂em UB ;x.

Dlaczego Ty?:
Jest ma艂o os贸b na tym stanowisku. Na tak du偶膮 sie膰 serwer贸w jest ich bardzo ma艂o co prawda nie ode mnie to zale偶y, ale s膮 osoby na urlopie i dodatkowo teraz logi艣 odszed艂 ;x Nic doda膰 nic uj膮膰 by przygarn膮膰 nowe osoby ( do艣wiadczone ) na to stanowisko :D. Ogarniam spraw臋 i mam nadzieje, 偶e w jakim艣 sensie od ci膮偶e UnBan Team贸w ;x.

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 6 godzin w weekendy do 12 godzin ;x.

Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie)
Gdyby policzy膰 moje przerwy i tak dalej to raczej tak.

Co艣 od siebie:
Wi臋ksza ilo艣膰 os贸b zna mnie z dobrej strony. By艂em ostatni膮 desk膮 ratunku nad Jailem. Podj膮艂em si臋 temu wyzwaniu i dotrzyma艂em s艂owa. Staram si臋 wypa艣膰 jak najlepszy i nie zamierzam tego zmienia膰. Wiem Jail i du偶o pracy, ale chce mie膰 co艣 z tego, wi臋c pisz臋 do podanko. Serwer, serwerem :D Ogarn臋 go zawsze bo dla mnie amxx to izi pizi ;d. Mam na imi臋 Dominik pochodz臋 z woj. Pomorskiego. Mo偶na mnie spotka膰 na teamspeaku/gadu gadu/steam!

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie: Zbanowany VAC

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...