''Kierownik'' Napisano 2 Stycznia 2023 #681708 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 (edytowane) Witam chciał bym poruszyć pare kwestii Po pierwsze bindy jest ich za dużo i moim zdaniem nie ma sensu robienia bindu na tnt trutki itp wrócił bym do perków pod c i umiejętności klasy pod e Obrażenia z pioruna są za duże i utrudnia to życie gracze nie strzelają spamią "E" można by dodać pare perków ja bym chciał na przykład zwinne palce Moja osobista prośba oddajcie @pemeq Opiekuna chłopak potrzebuje bo mu psycha wróciła i mówi że czas ma a wy zamiast sprawdzać forum zajeli byście sie serwerem Dodajcie licznik do wybuchu paki !!!! Amen @aquax tak szczerze nie ale tak szczerze to bindy to jedno wielkie nieporozumienie o ile twoja myszka nie wygląda jak by dostała wysypki od przycisków zmiany klas po resecie brzmi jak plan nie ruszajmy w połowie resetu ale licznik do wybuchu paki możesz dodać PROSZE !!!! a co do tych perków mam nadzieje że troche ich dodasz bo te obecne są takie mech nie robią wrażenia Edytowane 3 Stycznia 2023 przez ''Kierownik'' pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 2 Stycznia 2023 #681710 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 (edytowane) 20 godzin temu, ''Kierownik'' napisał: Moja osobista prośba oddajcie @pemeq Opiekuna chłopak potrzebuje bo mu psycha wróciła i mówi że czas ma a wy zamiast sprawdzać forum zajeli byście sie serwerem nie wiem po kiego grzyba, ale nie komentuje. Co do propozycji @''Kierownik'' jestem za. Jak już powstał taki temat to też mam kilka kwestii. Dodać boty na new_2x2 bo nie ma Zmienić trochę pule map ponieważ jest dość mały wybór i w kółko grane są te same Talibowi dać chociaż 1/8 z dgl bo nie siada praktycznie i to tyle na razie i jak jest szansa dodać rozgrzewke, bo strasznie długo niekiedy wczytuje pliki gry i trzeba czekac runde, dwie na wybranie klasy @DeTeX[Szymon] Cytat - nie wiem czy jest ale resetowanie statystyk klasy (ja od dawna szukam komendy) komenda /resetuj i tutaj kwestia estetyki czy da rade zmienić tą komendę na /reset bo ludzie się nie łapią że została zmieniona na /resetuj, ja wsm też na samym poczatku Edytowane 3 Stycznia 2023 przez pemeq 03.01.2023 ''Kierownik'' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Stycznia 2023 #681730 Administrator Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 - bindy zostają jak jest - dmg z pioruna zobaczymy przy kolejnym resecie jak beda balansowane klasy itp - nowe perki rowniez przy resecie - opiekuna rowniez wybierzemy przy kolejny resecie (przynajmniej tak mam w planach) - jak doda ktoś trasy dla botów lub znajdzie plik .pwf z tej mapki to moge dodac - pula map rozniez przy kolejnym resecie - rozgrzewkę przemyślimy by nic nie pobugowała ''Kierownik'', pemeq #URLOP, Born i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeTeX[Szymon] Napisano 3 Stycznia 2023 #681849 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 (edytowane) To od siebie też coś dodam: - rakieciarzowi zmienić bron na xm lub jakiś pm - nie wiem czy jest ale resetowanie statystyk klasy (ja od dawna szukam komendy) - freelvl działa tylko jednorazowo nwm czy to jest umyślnie tak zrobione czy coś jest nie tak - elektryk popieram za dużo dmg bije na niskich lvlach - zwiększenie widoczności ducha po trafieniu bo jest jak na nano - zmniejszyć hp obroncy bo na 1 lvl ma 160 co jest trochę za mocne z połączeniem jego dodatkowych umiejętności Noi zaproponował bym swoją starą klasę która już kiedyś była omawiana ale to nie ten dział Edit: - zwiększenie czasu pomiedzy rakietami/piorunami Edytowane 4 Stycznia 2023 przez DeTeX[Szymon] ''Kierownik'' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Stycznia 2023 #681854 Administrator Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 - freelvl specjalnie jest tak zrobiony (to jest głównie dla nowych graczy. Jak mu się nie podoba to sobie nick zmieni i po problemie) - resetowanie statystyk powinno być jednorazowo lub w /menu (bugowali tym zawsze statystyki dlatego nie ma co runde) - reszta rzeczy będzie uwzględniona przy next resecie DeTeX[Szymon] i A3ro dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 12 Stycznia 2023 #683857 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi