Flexee Napisano 4 Października 2015 #337050 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Nick: `Flexee Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Myśle że dobre (byłem na tym serwerze już adminem). Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Jakieś 2-3 lata z przerwami. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Mam teraz dużo wolnego czasu i gdy jestem to zazwyczaj nie ma admina,a zdarza się że latają odpały po serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-6 h Kontakt: Steam, forum. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%60Flexee/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 5 Października 2015 #337069 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Powiem krótko jestem na tak, nie widzę przeciwwskazań skoro byłeś już tutaj adminem (mam nadzieje że zrezygnowałeś z własnej woli/braku czasu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 5 Października 2015 #337079 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Jestem na tak, ponieważ często bywa na serwie, jest kulturalny i zasługuję na tą rangę. Poza tym podanie mnie przekonuję Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Października 2015 #337130 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Tutaj się wypowiem . Gracz aktywny, komunikatywny, ogarnięty, z doświadczeniem. Brać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 5 Października 2015 #337171 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Znowu ty.... XDD Na tak: Aktywny + Ogarnięty + Zgłasza u@ + Kocha Murzyna + Rudzielec - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 5 Października 2015 #337182 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Na tak, - Spoko ziomek, z którym można się pośmiac jak i pogadac na poważnie - Komunikatywny, - Był tu adminem i dosc dlugo pełnił tą funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 5 Października 2015 #337233 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 O nie ;_; Jestem na Tak : -ogarnięty -można się z nim pośmiać -miał tutaj już admina Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 5 Października 2015 #337260 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Jestem na bardzo małym tak ponieważ gracz mnie zdradza a mówił że mnie kocha a ogólnie WIELKIE TAGG : Gracz ogarnięty , dobra aktywność na serwie , zgłasza u@ , jestem spoko dziunia z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 5 Października 2015 #337344 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Jestem na tak. Aktywny i kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 5 Października 2015 #337421 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Co tu dużo mówić. Jestem na tak. -Miły -Aktywny -Da rade Powodzenia przyjacielu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verron Napisano 7 Października 2015 #337894 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoDZu Napisano 7 Października 2015 #337898 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Na tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Października 2015 #338132 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi