KamiKazer Napisano 4 Października 2015 #337048 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Cześć. Postanowiłem zmienić swoje życie. Myślałem nad tym długo i podjąłem decyzję. Z dniem dzisiejszym REZYGNUJĘ z roli admina na serwerze dm top maps, rezygnuję również z roli gracza tej sieci, gracza cs'a i wszystkiego co związane z grami. Odinstalowywać csów nie muszę (pozdro dla kumatych) dlatego też moje konto jest teraz na sprzedaż, ale to jutro napiszę jak będę miał czas. W każdym bądź razie opuszczam Was na dłuuuugi nieokreślony czas. Pewnie wrócę jak będę miał czasu trochę i skończę trening, ale wątpię by to nastąpiło szybko, chyba że piorunami będzie napierdylać i tsunami przyjdzie. Pochłonęła mnie koszykówka, dotykam już tablicy a mam niecałe 170 wzrostu, trenuję ostro i po prostu nie mam czasu na to, szczególnie że zacząłem technikum i też mam trochę nauki, może kiedyś zawitam do Was, ale nic nie obiecuję. Moja aktywność na serwerze była po prostu nabijana co potwierdzi choćby I am Legend jak pisałem na u@ że jestem tylko na spect ponabijać godziny, a wtedy wychodziłem na dwór, na trening lub załatwiałem sprawy na fb (nie, nie siedziałem tam bezużytecznie). Wszystkim ogromnie dziękuję za współpracę i przepraszam za moje złe/nieodpowiednie zachowanie, bo czasem się to zdarzało. Nie będę pozdrawiał szczególnie nikogo bo pewnie bym zapomniał o kimś, dlatego pozdrawiam wszystkich graczy z naciskiem na adminów, starszych wyjadaczy i osoby z którymi po prostu sobie gadałem i stwarzałem miłą atmosferę na serwerze. Nie jednak muszę pozdrowić pewną osobę, bo dzięki Niej cokolwiek tutaj zaistniałem. Osobą której zawdzięczam grę na tym serwerze, a także adminowanie (jeszcze kiedyś) jest KRISTO. Pozdrawiam Go gorąco! Dziękuję Wam za wszystko i życzę samych sukcesów, a teraz idę spać bo trzeba regenerować mięśnie! Przepraszam, ale wybrałem drogę do celu, więc na scenie basketu jeszcze o mnie usłyszycie! Dziękuję i pozdrawiam raz jeszcze! Do usłyszenia! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Października 2015 #337053 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Dzięki kristo 3maj się i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 4 Października 2015 #337055 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 who is this guy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Października 2015 #337068 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 5 Października 2015 #337073 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Bywaj i wracaj,powodzenia w życiu prywatnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 5 Października 2015 #337074 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Szkoda, ale zapewne wrocisz tez tak wiele osob pisalo i powrocili tym czasem Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Października 2015 #337103 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 5 Października 2015 #337128 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Dzięki, że byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 5 Października 2015 #337151 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 5 Października 2015 #337152 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Uwierz w siebie a będziesz najlepszy, Powodzenia. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Października 2015 #337214 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 5 Października 2015 #337223 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Witaj, odważny wybór, lecz uwierz mi, wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 5 Października 2015 #337220 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 5 Października 2015 #337250 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Cześć i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Października 2015 #337251 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zEneK. Napisano 5 Października 2015 #337261 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Kristo ziomeczku , wpadaj do nas na MH czasem . Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Października 2015 #337524 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 W wieku 16 nie przeciążaj kolan bo skończysz szybciej karierę niż zacząłeś Znam się na tym gównie, wyniki masz w normie ale skup się na ważniejszych czynnikach niż wyskok, na to przyjdzie czas i będą dni chwały Powodzonka w baskecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamiKazer Napisano 6 Października 2015 Autor #337582 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 W wieku 16 nie przeciążaj kolan bo skończysz szybciej karierę niż zacząłeś Znam się na tym gównie, wyniki masz w normie ale skup się na ważniejszych czynnikach niż wyskok, na to przyjdzie czas i będą dni chwały Powodzonka w baskecie Wiem, wiem celność też leci, motoryka itd. Dzieki wielkie wszystkim, nie wiem czy wrócę, pewnie z czasem wejdę na forum ale csów nie mam na pc także ew. steam "Nie trzeba wierzyć w cuda, wystarczy wierzyć w siebie, możesz osiągnąć wszystko, tylko musisz to wiedzieć" ~Zbuku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 6 Października 2015 #337592 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 bajooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Października 2015 #337595 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Trzymaj się i powodzenia w życiu prywatnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 6 Października 2015 #337614 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Bywaj ziomeczku, miło się z Tobą grało kiedyś na TOP MAPSIE, dzięki za pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 7 Października 2015 #337939 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 12 Października 2015 #339491 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi