R-KISS Napisano 9 Stycznia 2023 #683108 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 (edytowane) Jako że nie dawno kupiłem klase premium jaką jest "Zeus" widzę u niej 2 błędy min. Klasa powinna posiadać 3 pioruny / posiada 2 Klasa ma umiejętność jaką jest oślepienie wroga 1/6 / niestety po paru dniach gry jestem pewny że nie działa Prosiłbym o sprawdzenie tematu i sprawdzenia czy można coś z tym zrobić Z Poważaniem $uicideBoy$ Edytowane 9 Stycznia 2023 przez R-KISS A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 9 Stycznia 2023 #683148 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Co do piorunów to nie jestem pewny, ale oślepienie działa napewno, oślepia na kolor pomarańczowy R-KISS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 9 Stycznia 2023 #683166 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Tak to prawda, zeus ma tylko 2 pioruny, a oślepienie działa sprawdzaliśmy razem z @Born. @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Stycznia 2023 #683171 Administrator Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Dziś jak wrócę do domu to poprawię pioruny, jeżeli w opisie jest że ma 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Stycznia 2023 #683238 Administrator Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Klasa poprawiona. Po zmianie mapki owinno jej wszystko już działać. R-KISS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Stycznia 2023 #683239 Administrator Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi