R-KISS Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) Jako że nie dawno kupiłem klase premium jaką jest "Zeus" widzę u niej 2 błędy min. Klasa powinna posiadać 3 pioruny / posiada 2 Klasa ma umiejętność jaką jest oślepienie wroga 1/6 / niestety po paru dniach gry jestem pewny że nie działa Prosiłbym o sprawdzenie tematu i sprawdzenia czy można coś z tym zrobić Z Poważaniem $uicideBoy$ Edited January 9 by R-KISS A3ro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pemeq COD400 Posted January 9 Share Posted January 9 Co do piorunów to nie jestem pewny, ale oślepienie działa napewno, oślepia na kolor pomarańczowy R-KISS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A3ro Posted January 9 Share Posted January 9 Tak to prawda, zeus ma tylko 2 pioruny, a oślepienie działa sprawdzaliśmy razem z @Born. @aquax Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted January 9 Administrator Share Posted January 9 Dziś jak wrócę do domu to poprawię pioruny, jeżeli w opisie jest że ma 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted January 9 Administrator Share Posted January 9 Klasa poprawiona. Po zmianie mapki owinno jej wszystko już działać. R-KISS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted January 9 Administrator Share Posted January 9 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...