FRESHASFUCK Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Imię: Bartosz Wiek: 18+ Czas spędzony na forum: 1d 21h 6m 21s a na forum od 2014r Doświadczenie w moderowaniu: tak Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: obsługiwałem Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: i to nie jedno(pozdrawiam @August) Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: po godzinie 18/19 jestem aktywny, przed mniej. Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: W sumie to jak każdy składający podanie chciałbym spróbować sił jako moderator! Wróciłem na forum po dłuższej przerwie, zmieniłem miejsca zamieszkania mam sporo czasu właśnie godzinach wieczornych i sobie ciułam powoli:), co do mojej aktywności na forum może nie jest tak dobra jak u innych składających podanie, ale nie oszukujmy się od ponad 3lat +- forum nie działa na takim poziomie jak kiedyś działało i za bardzo nie ma o czym dyskutować ani się udzielać w sprawach ważnych i tych mniej, to tylko moja taka uwaga. Co więcej wiele razy możemy spotkać nowych użytkowników spamujących na sb na temat - cziterów, odwołań od banów, kłócenia się kto ma racje, a kto nie ma, i innych takich rzeczach przez co się robi mały zamęt i nieporządek, troche mnie to irytuje:) Nic na siłę, pożyjemy zobaczymy.. dziekuje za uwage. Edited January 16 by Livio RYBSON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted January 16 Share Posted January 16 Jestem na TAK Staż, wymagania spełnione. To, że jesteś aktywny głównie w godzinach popołudniowych/wieczornych nie jest minusem. Głównie wtedy na forum coś się dzieje więc przyda nam się dodatkową para oczu i rąk do pomocy. Oczywiście fajnie by było gdybyś zaglądał z telefonu raz na jakiś czas też w trakcie dnia Pozdrawiam, Johny Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted January 16 Share Posted January 16 Jestem na nie, napisałeś podanie na super admina 9.12 po czym byłeś na forum do 22.12 i ostatnio dopiero się pojawiłeś, popraw aktywność i będę na tak. Mefedr0n 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefedr0n Posted January 16 Share Posted January 16 No na tak Wymagania+ Staż + Tylko popraw aktywność Hello Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julshi Posted January 16 Share Posted January 16 Jestem na tak +ostatnio czesto na forum +chyba nic złego nie robisz +wydajesz się ogarnięty nie znam cię aby się szerzej wypowiedzieć, ale można dać szanse ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted January 23 Share Posted January 23 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...