Livio Napisano 16 Stycznia 2023 #684603 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 (edytowane) Imię: Bartosz Wiek: 18+ Czas spędzony na forum: 1d 21h 6m 21s a na forum od 2014r Doświadczenie w moderowaniu: tak Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: obsługiwałem Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: i to nie jedno(pozdrawiam @August) Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: po godzinie 18/19 jestem aktywny, przed mniej. Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: W sumie to jak każdy składający podanie chciałbym spróbować sił jako moderator! Wróciłem na forum po dłuższej przerwie, zmieniłem miejsca zamieszkania mam sporo czasu właśnie godzinach wieczornych i sobie ciułam powoli:), co do mojej aktywności na forum może nie jest tak dobra jak u innych składających podanie, ale nie oszukujmy się od ponad 3lat +- forum nie działa na takim poziomie jak kiedyś działało i za bardzo nie ma o czym dyskutować ani się udzielać w sprawach ważnych i tych mniej, to tylko moja taka uwaga. Co więcej wiele razy możemy spotkać nowych użytkowników spamujących na sb na temat - cziterów, odwołań od banów, kłócenia się kto ma racje, a kto nie ma, i innych takich rzeczach przez co się robi mały zamęt i nieporządek, troche mnie to irytuje:) Nic na siłę, pożyjemy zobaczymy.. dziekuje za uwage. Edytowane 16 Stycznia 2023 przez Livio RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 16 Stycznia 2023 #684669 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Jestem na TAK Staż, wymagania spełnione. To, że jesteś aktywny głównie w godzinach popołudniowych/wieczornych nie jest minusem. Głównie wtedy na forum coś się dzieje więc przyda nam się dodatkową para oczu i rąk do pomocy. Oczywiście fajnie by było gdybyś zaglądał z telefonu raz na jakiś czas też w trakcie dnia Pozdrawiam, Johny Bravo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 16 Stycznia 2023 #684674 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Jestem na nie, napisałeś podanie na super admina 9.12 po czym byłeś na forum do 22.12 i ostatnio dopiero się pojawiłeś, popraw aktywność i będę na tak. Mefedr0n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 16 Stycznia 2023 #684675 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 No na tak Wymagania+ Staż + Tylko popraw aktywność Hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julshi Napisano 16 Stycznia 2023 #684735 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Jestem na tak +ostatnio czesto na forum +chyba nic złego nie robisz +wydajesz się ogarnięty nie znam cię aby się szerzej wypowiedzieć, ale można dać szanse ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 23 Stycznia 2023 #685665 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi