MmB Napisano 1 Października 2015 #333907 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Nick: El!te | MmB Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 na 10 Staż w CS-sie: 5/6 Lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ mam duże doświadczenie w byciu adminem (Byłem 2 razy M@) i ani razu mnie nie wyrzucono. Jestem na serwerze tyle ile mam wolnego czasu. Jestem kulturalny oraz chcę pomóc adminom Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h Kontakt: Pw / Steam ™ ® MmB ® ™ Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/El!te%20|%20MmB/80.72.43.106:27022/ Edit 3.09.2015 Jak widzicie czas teraz nadrabiam więc proszę o szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 1 Października 2015 #333901 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ostatnio słabo u ciebie z czasem na serwerze. Jak na razie jestem Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BM 80 Napisano 1 Października 2015 #335879 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Damy szase, steam,wiek moze bys, czas nadrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 1 Października 2015 #335883 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Na nie, słaby czas, nie widziałem Cię jeszcze na serwerze, jednym słowem masz lipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 1 Października 2015 #335885 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Neutral, ponieważ podanie jest eleganckie, ale niestety nie widziałam Ciebie na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Października 2015 #335903 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Sam jestem na okresie próbnym ale jeżeli liczy się moje zdanie to jestem na nie. Aby złożyć podanie na admina musisz mieć przegrane ogólnie 30 godzin i minimum 7h w tygodniu, a z tego co widzę w tym tygodniu masz przegrane nieco ponad 1h. Po za brakiem wymaganej aktywności byłbym jak najbardziej na tak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 1 Października 2015 #335911 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jestem na nie. Znam Cie z poprzedniej sieci, co prawda.. Miałeś tego Multi admina, ale skargi na Ciebie były z tego co pamiętam. Na serwerze jesteś sporadycznie a admin musi być aktywny. Spróbuj następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 1 Października 2015 #335914 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Popraw aktywność, a będę na tak. Póki co jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verron Napisano 1 Października 2015 #335949 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 jestem na Neutral bo slaba aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 1 Października 2015 #335954 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 No więc wujek bodzio się wypowie Jestem kolego na razie na nie ponieważ jak to napisałeś ,, Jestem na serwerze tyle ile mam wolnego czasu '' czasami zdarzy ci się że w ogóle nie będziesz na serwie bo brak czasu jak to napisali wyżej popraw aktywność na serwie a zmienię swoją decyzję na razie NIE przykro mi POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 2 Października 2015 #336226 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Na nie. Popraw aktywność i bedziemy mogli rozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Października 2015 #336356 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Jestem zdania jak większość z osob, popraw aktywność, utrzymaj dobrą i zapraszam za 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Października 2015 #336357 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi