Skocz do zawartości

Podanie by MmB

MmB

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: El!te | MmB

Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 na 10

Staż w CS-sie: 5/6 Lat

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty: Ponieważ mam duże doświadczenie w byciu adminem (Byłem 2 razy M@) i ani razu mnie nie wyrzucono. Jestem na serwerze tyle ile mam wolnego czasu. Jestem kulturalny oraz chcę pomóc adminom :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h

Kontakt: Pw / Steam ™ ® MmB ® ™

Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/El!te%20|%20MmB/80.72.43.106:27022/

Edit 3.09.2015

Jak widzicie czas teraz nadrabiam więc proszę o szanse.

Sam jestem na okresie próbnym ale jeżeli liczy się moje zdanie to jestem na nie.

Aby złożyć podanie na admina musisz mieć przegrane ogólnie 30 godzin i minimum 7h w tygodniu, a z tego co widzę w tym tygodniu masz przegrane nieco ponad 1h.

Po za brakiem wymaganej aktywności byłbym jak najbardziej na tak.

Pozdrawiam ;)

No więc wujek bodzio się wypowie :D  Jestem kolego na razie na nie ponieważ jak to napisałeś ,, Jestem na serwerze tyle ile mam wolnego czasu ''  czasami zdarzy ci się że w ogóle nie będziesz na serwie bo brak czasu jak to napisali wyżej popraw aktywność na serwie a zmienię swoją decyzję  na razie NIE  przykro mi :( 

POWODZENIA

:) 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...