Bobikkk COD45K Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) Wzór podania: Nick na serwerze: Wiek: Znajomość AMXX (0/8): Doświadczenie: Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Nick na serwerze: BOBIK Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 3 Doświadczenie: Adminem będę pierwszy raz, komendy już trochę ogarniam, ale nauczyć się na 100% to nie będzie żaden problem dla mnie. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:1:587192685 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/Bartelloooo/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/BOBIK/80.72.40.110:27027/ Kontakt: discord, steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem bardzo aktywny na serwerze, często widzę że gracze nie przestrzegają regulaminu i utrudniają grę innym. Serwer się rozwija i jest coraz więcej osób, a lepiej by było żeby częściej admini byli na serwerze i nadzorowali grę innych czy np. nie łamią regulaminu. Edited January 18 by Bobikkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
p$ilent Posted January 19 Share Posted January 19 (edited) Jestem na tak, tym bardziej że często nie ma adminów a osoby wbiegające na tekstury, wyzywające innych graczy się zdarzają, wiadomo, admini mają też życie prywatne i nie zawsze są na serwerze. Wiek, tutaj bardzo kontrowersyjna sytuacja, w marcu 2020 również miałeś 17 lat. Podejrzewam, że wtedy nie było 17'stki? Doświadczenie, amxx trochę kiepskie, ale każdy admin od czegoś zaczynał. a co do komend to i tak wszysko na amxmodmenu się da zrobić więc nie ma z tym problemu. steam + gt +/- niby masz dużo godzin w ostatnim tygodniu, ale grasz od 6 dni. Czasem cię widzę na serwerze, nie wiedzę abyś łamał regulamin. Swoją drogą jestem ciekaw, gdyby tak przestać dawać premki adminom, ilu z nich na prawdę chciało bo nim zostać. Edited January 19 by p$ilent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobikkk COD45K Posted January 19 Author Share Posted January 19 @p$ilent zawsze grałem na nonsteam i ostatnio kupiłem grę na steam, premkę mam zakupioną od niedawna więc tu nie chodzi o dostanie premki, no i przyznaje się że wtedy nie miałem 17 lat :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skunksik Posted January 20 Share Posted January 20 Znam Cię troszkę +Fakt grasz często +-Ale masz jeszcze takie trochę dziecięce zachowania czasami - Ten AMX boli w oczy Proponuje zrobić mu sprawdzian za tydzień z Amx jeśli zda w 90% z podstawy to na + jeśli ktos z głównych adminów nie będzie miał czasu to mogę osobiście się tym zająć Poza tym na + jeśli zda próbnego admina bym mu dał na okres próbny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris22 Posted January 23 Share Posted January 23 Byłbym na tak, lecz tymczasowo będę neutralny. +aktywność +steam -amx - kłamstwa w poprzednim podaniu nikt nie może mieć pewności, że teraz pisałeś prawdę. Skunksik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit COD45K Posted January 24 Share Posted January 24 Przyda się pomoc więc na okres próbny można przyjąć i zobaczymy co będzie + aktywność + steam - amxx @aquax Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted January 24 Administrator Share Posted January 24 Przyjęty na okres próbny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted January 24 Administrator Share Posted January 24 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...