Bobikkk Napisano 18 Stycznia 2023 #685174 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: Wiek: Znajomość AMXX (0/8): Doświadczenie: Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Nick na serwerze: BOBIK Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 3 Doświadczenie: Adminem będę pierwszy raz, komendy już trochę ogarniam, ale nauczyć się na 100% to nie będzie żaden problem dla mnie. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:1:587192685 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/Bartelloooo/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/BOBIK/80.72.40.110:27027/ Kontakt: discord, steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem bardzo aktywny na serwerze, często widzę że gracze nie przestrzegają regulaminu i utrudniają grę innym. Serwer się rozwija i jest coraz więcej osób, a lepiej by było żeby częściej admini byli na serwerze i nadzorowali grę innych czy np. nie łamią regulaminu. Edytowane 18 Stycznia 2023 przez Bobikkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p$ilent Napisano 19 Stycznia 2023 #685235 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 (edytowane) Jestem na tak, tym bardziej że często nie ma adminów a osoby wbiegające na tekstury, wyzywające innych graczy się zdarzają, wiadomo, admini mają też życie prywatne i nie zawsze są na serwerze. Wiek, tutaj bardzo kontrowersyjna sytuacja, w marcu 2020 również miałeś 17 lat. Podejrzewam, że wtedy nie było 17'stki? Doświadczenie, amxx trochę kiepskie, ale każdy admin od czegoś zaczynał. a co do komend to i tak wszysko na amxmodmenu się da zrobić więc nie ma z tym problemu. steam + gt +/- niby masz dużo godzin w ostatnim tygodniu, ale grasz od 6 dni. Czasem cię widzę na serwerze, nie wiedzę abyś łamał regulamin. Swoją drogą jestem ciekaw, gdyby tak przestać dawać premki adminom, ilu z nich na prawdę chciało bo nim zostać. Edytowane 19 Stycznia 2023 przez p$ilent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobikkk Napisano 19 Stycznia 2023 Autor #685239 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 @p$ilent zawsze grałem na nonsteam i ostatnio kupiłem grę na steam, premkę mam zakupioną od niedawna więc tu nie chodzi o dostanie premki, no i przyznaje się że wtedy nie miałem 17 lat :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunksik Napisano 20 Stycznia 2023 #685343 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Znam Cię troszkę +Fakt grasz często +-Ale masz jeszcze takie trochę dziecięce zachowania czasami - Ten AMX boli w oczy Proponuje zrobić mu sprawdzian za tydzień z Amx jeśli zda w 90% z podstawy to na + jeśli ktos z głównych adminów nie będzie miał czasu to mogę osobiście się tym zająć Poza tym na + jeśli zda próbnego admina bym mu dał na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris22 Napisano 23 Stycznia 2023 #685634 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Byłbym na tak, lecz tymczasowo będę neutralny. +aktywność +steam -amx - kłamstwa w poprzednim podaniu nikt nie może mieć pewności, że teraz pisałeś prawdę. Skunksik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 24 Stycznia 2023 #685811 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Przyda się pomoc więc na okres próbny można przyjąć i zobaczymy co będzie + aktywność + steam - amxx @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Stycznia 2023 #685812 Administrator Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Stycznia 2023 #685813 Administrator Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi