Silnyy Napisano 1 Października 2015 #333983 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Nick: Osama bin Laden Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem kiedyś adminem na serwerze znajomego, oraz posiadam admina na innym serwerze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: STEAM (STEAM_0:1:32858969) Dlaczego Ty: Myślę, że przydałby się nowy, aktywny admin. Potrafię całymi dniami przesiedzieć na serwerze, a bywają sytuację, że gra ktoś podejrzany, a admina nie ma. Jestem ogarniętym graczem, posiadam mikro przez które udzielam się praktycznie cały czas, także raczej Osame z serwera ludzie pamiętają Do tego dochodzi jeszcze fakt, że aktywnie zgłaszam podejrzanych graczy na u@, zwracam również uwagę jak ktoś przesiaduje za długo na respie itp. Myślę, że pozycja admina na tym serwerze jest dla mnie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Póki nie znajdę pracy to jakieś 5 godzin dziennie, albo i więcej. Zależy czy chęci do gry są duże. Kontakt: GG, STEAM Dołączam moje GT: http://www.gametracker.com/player/Osama%20Bin%20Laden/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 1 Października 2015 #333849 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 NIE *Wbiłem kiedyś na serwer i po prostu Cię biłem a Ty mnie ciskałeś *Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silnyy Napisano 1 Października 2015 Autor #333976 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 NIE *Wbiłem kiedyś na serwer i po prostu Cię biłem a Ty mnie ciskałeś *Kultura Wszystko da się zmienić, każdego czasami ponosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 1 Października 2015 #333969 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Łaaaaaa na tak Osama i tak Cię zaje... Dużo siedzi, lubiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 1 Października 2015 #333965 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Na tak, Myślę, że kulturę by poprawił gdyby był adminem. Zgłasza u@, godziny ma. Czarna zdecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 1 Października 2015 #333922 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ooo ten botek gra słabo ciągle ginie to cziterow wylapuje A tam wandi kultura chłopak cieszy się dobrą opinią każdy ma swoje dni. A gracz lubiany spotykany , jestem na tak za okresem próbnym aby sprawdzić kultrure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Docent Napisano 1 Października 2015 #333898 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 jestem za ! "Miszcz" poza tym, gra często, kulturę posiada, a jeśli zdarzyło mu się być nie kulturalnym to widocznie coś poważnego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goraco Napisano 1 Października 2015 #333890 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jestem Za! Gracz jest aktywny ciągle go widzę na serwerze tylko trochę tej kultury niech zmieni i miód malinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Of Disaster Napisano 2 Października 2015 #336000 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 jestem na TAK, ja też przeklinam, taka natura:) ważne żeby nie obrażać OGARNIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 2 Października 2015 #336001 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Jestem na tak! Dużo gra, sporo widzi a ranga da mu trochę ogłady jak dała dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 2 Października 2015 #336037 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Bardzo aktywny nocny gracz. Kultura jest, gracze go znają, nie sprawiał żadnych problemów oraz zgłasza na u@ / steam. Jestem na tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Października 2015 #336083 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi