Swirusek Posted February 4 Share Posted February 4 (edited) Wzór podania: Nick na serwerze: A co Ty z policji? (STARY NICK $w!RuSeK zamierzam wrócić do niego) Wiek: 24 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: Bardzo duze spedziłem tu parę lat jako admin tego serwera zresztą widać po postach w profilu. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:1:580531592 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199121328913/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/A co z policji%3F/80.72.40.110:27027/ $w!RuSeK -> https://www.gametracker.com/player/%24w!RuSeK/80.72.40.110:27027/ Kontakt: Steam / Numer tel. / Facebook Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ byłem dobrym adminem spełniałem się w roli bardzo dobrze i chce poprawić czystość gry gdy ja często gram nocami a adminów brak, wiem GT nie jest za bogate ponieważ nie wiedziałem na jakim nicku grać i tak zmieniałem ale nadrobi się w razie jakich kolwiek pytań walić śmiało odpowiem na każde pozdrawiam @Kris22 zapytałem tylko bo zauważyłem że mało co sie wypowiadają admini w postach dzieki za odp. Edited February 4 by Swirusek p$ilent 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris22 Posted February 4 Share Posted February 4 (edited) Kolego pisząc o sprawdzenie podania, na pewno będę na nie Mało się nie wypowiadają, bo pod każdym podaniem admin się wypowiada, lecz trzeba cierpliwie czekać. Więc taki powód zapytania się nie jest dobry. Edited February 4 by Kris22 FRESHASFUCK and venividiwandi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p$ilent Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) Fajnie będzie zobaczyć powrót starych twarz z serwera! Chcę być na tak, lecz jest jeden problem, gt leży. amx+ doświadczenie+ steam+ Byłeś tu jednym z bardziej rozgarniętych adminów. Edited February 5 by p$ilent Swirusek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skunksik Posted February 5 Share Posted February 5 Na tak Amx+++ Doświadczenie +++ Steam+++ Gt nadrobisz mam nadzieję Podanie jak najbardziej całościowo na tak Swirusek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobikkk COD45K Posted February 9 Share Posted February 9 Jestem na tak. + amx + doświadczenie + steam Swirusek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted February 13 Share Posted February 13 Na nie cienko u Ciebie z godzinami 2 dni z rzędu nie grałeś, i ten tydzień lichy.. popracuj nad GT, chyba że już zrezygnowałeś z chęci adminowania.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted February 13 Share Posted February 13 Znikoma aktywność w ostatnim czasie - popraw ją i zapraszam najwcześniej za dwa tygodnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted February 13 Share Posted February 13 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...