Sheeegy Posted February 9 Share Posted February 9 Twój nick podczas gry: Sheeegy Godzina, data zdarzenia: Przed wczoraj Mapa: Nie pamietam STEAM_ID / IP: STEAM_0:0 :725714504 Uzasadnienie: niby SpeedHack ale ciekawe gdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pemeq COD400 Posted February 9 Share Posted February 9 @Bobikkk zapraszam z dowodami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobikkk COD45K Posted February 9 Share Posted February 9 Niestety nagranie które miałem zostało zapewne usunięte wtedy gdy czyściłem swój komputer, lecz mam świadków którzy grali oraz zgłaszali go za sh. venividiwandi and Strylec 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted February 9 Share Posted February 9 @Bobikkk w takim razie masz 24h na znalezienie hltv i rozpisanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobikkk COD45K Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Jak widać na nagraniu jest on 2 razy szybszy od innych graczy, przegania on ich biegnąc prosto, nawet jeśli startuje z końca respa. Jest też szansa że się pomyliłem i nie jest to speedhack ale mogą to też być komendy które umożliwiają szybsze strzelanie jak i chodzenie prosto bądź na boki. A takie komendy na serwerze są zakazane ponieważ wpływają na rozgrywkę. d45dc0f3bd9f015083369b1caf95aa5e.mkv Edited February 9 by Bobikkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheeegy Posted February 10 Author Share Posted February 10 A to na cod modzie nie ma takiego czegoś jak rozdanie statystyk do Kondycji ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobikkk COD45K Posted February 10 Share Posted February 10 Ja posiadający maks kondycję i prędkość z klanu nie jestem w stanie tak szybko biegać jak ty i do tego biegnąc prosto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted February 10 Share Posted February 10 @pemeq @Mefedr0n ogarnijcie temat ja przymykam żeby nie było niepotrzebnego spamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pemeq COD400 Posted February 11 Share Posted February 11 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Sheeegy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...