n-ty dzien Napisano 28 Września 2015 #335041 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Czy jest jeszcze ktoś na forum, kto wyczekuje szóstej serii The Walking Dead? Już niespełna dwa tygodnie. Jak myślicie, ten sezon powinien być ostatnim? Zapraszam do dyskusji. [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Września 2015 #335043 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Znowu prześpię pierwszą część sezonu w oczekiwaniu na ostatni odcinek "pół serii", żeby zaczęło się coś konkretnego działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Września 2015 Autor #335058 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Ostatni sezon zajeżdzał delikatnym dramatem, to fakt. Miejmy nadzieję, że tym razem bardziej się przyłożyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Września 2015 #335065 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Po pierwszym odcinku myślę będzie wiadomo czy się sezon rozkręci, czy znowu będzie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Września 2015 Autor #335069 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Czy ja wiem...w Breaking Bad pół pierwszego sezonu było tragiczne, a później jak się rozkręciło, to nie szło odejść od monitora. Szósta edycja powinna być ostatnią, ale znając życie skończy się na dziesięciu, bo produkcja przynosi duże zyski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Września 2015 #335102 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 No właśnie to mnie martwi, że mogą rozciągnąć serię, przez co może być w dużym stopniu spowolniona akcja. Tak czy siak, czekam z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Września 2015 Autor #335104 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Ulubieni bohaterowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 28 Września 2015 #335014 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Cubasa Ozora. Nie ten film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 29 Września 2015 #335328 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Mateuszek polecam ci Narcos super serial o Pablo Escobar 1 serie ogarnąłem w 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 2 Października 2015 #335969 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 No ostatni sezon to był dramat, pierwsze odcinki oglądałem na raty bo przysypiałem. Czekam i czekam na kolejny sezon, tylko gdzie go tu oglądać bo ekino nie działa, macie jakąś stronkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Października 2015 Autor #335982 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ja ogladałem w poniedziałki na Fox'ie, ale przez przeglądarkę, jak coś będę podsyłał linki. Dzień, góra dwa po premierze można obejrzeć praktycznie na każdej stronie z filmami i serialami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 2 Października 2015 #336061 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ostatnie sezony oglądałem na ekino lub CDA, tylko w drugim przypadku to słabą jakość odrzucała. Słyszałem coś o kinoman.TV, zobaczymy. Jak coś znajdę także powrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Października 2015 Autor #337109 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Polecam serialeonline.pl, duży wybór linków. Został tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 5 Października 2015 #337116 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Już oglądnąłem pierwsze dwa odcinki sezonu piątego, trzeba sobię po przypominać. Mam stronę deadwalking.tv, polecam, dobra jakość, szybko się ładuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 6 Października 2015 #337743 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 O widzę, że nie jestem samotny Ja szczerze powiem głównie po oglądaniu Dragon Balla czy Naruto przywykłem to rozciągania i powolnej akcji, więc sezon nr.5 nie sprawiał takiego wrażenia. Kilkanaście odcinków a kilkaset to w końcu kolosalna różnica. Co do samego sezonu nr.6. Czekam, czekam, doczekać się nie mogę. Dobrze że już tylko tydzień. Oglądam na Foxie w TV, ew. pobieram i odpalam sobie w FHD też w TV gdy nie obejrzę sobie wcześniej. Pytałeś o ulubionych bohaterów - pewnie nie zaskoczę nikogo jak powiem Daryl? Od samego początku on najbardziej przypadł mi do gustu. Może kiedyś był bym skłonny za Rickiem, ale wszyscy wiemy jak to teraz wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Października 2015 Autor #337779 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Zgadza się, Daryl to kozak. Lubię też popatrzeć na Tarę. :serce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 6 Października 2015 #337854 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ja tam lubiałem popatrzeć na Lori ^^ Daryl oczywiście, bohater najbardziej lubiany. Oprócz niego podoba mi się postać Ricka w ostatnich odcinkach sezonu piątego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 15 Października 2015 #341064 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Jak wrażenia po pierwszym odcinku? U mnie mieszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Października 2015 Autor #341071 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Zapowiada się ciekawiej niż w poprzedniej edycji, ale wiadomo...pierwszy odcinek musi być w miarę pocisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 16 Października 2015 #338760 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Pewnie że nie będzie to ostatni sezon tak samo jak było z "prison break"-miał być tylko 1 sezon był zysk powstały następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejkk Napisano 16 Października 2015 #341225 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 1 odcinek to nie wszystko, poczekajmy na kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Października 2015 Autor #341328 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Dobrze, ale co te wasze wypowiedzi wnoszą ciekawego do dyskusji? Rozumiem, off-top, ale po kiego grzyba tutaj te "mądrości"? Ino niech zacznie coś zaskakiwać, czekamy na psycholi z W na czołach, ale przydałoby się coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Października 2015 #341329 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ODcinek miazga ciekawe kto tam tym klaksonem sie bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Października 2015 Autor #341332 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Może syn tego, którego Rick zabił. Albo ten psychiczny ksiądz. Ciężko stwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Października 2015 #341333 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Plan w ogole byl fajny ładnie poszlo wszystko tylko ten klakson eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi