NocnyMiras Posted February 17 Share Posted February 17 Witam ja z takim pytaniem co jaki czas reset lvl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit COD45K Posted February 23 Share Posted February 23 @aquax Myślę, że reset powinien wystąpić w sobotę 25 luty 16:00 serwer stoi już powyżej miesiąca, więc trzeba po prostu trochę odświeżyć. Skunksik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobikkk COD45K Posted March 3 Share Posted March 3 (edited) W dniu 23.02.2023 o 11:28, strafelegit napisał: @aquax Myślę, że reset powinien wystąpić w sobotę 25 luty 16:00 serwer stoi już powyżej miesiąca, więc trzeba po prostu trochę odświeżyć. To w końcu kiedy będzie ten reset, bo już dużo graczy czeka? Edited March 3 by Bobikkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted March 3 Administrator Share Posted March 3 Dziś w nocy postaram się zresetować wszystko EDIT: Są problemy na hostingu i reset trzeba przenieść. Nie warto robić teraz jak niektórzy nie mogą wejść na serwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted March 3 Administrator Share Posted March 3 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...