LUKI23 Napisano 15 Marca 2023 #691093 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Nick:Adonis Creed Wiek:17 Link do BanID: CS 1.6/CS:GO*: CS:GO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: gdzies 2-4h Coś o sobie:Cześć, jestem Łukasz, mam 17 lat, pochodzę z małego miasteczka w województwie warmińsko-mazurskim. Uczęszczam do 2 klasy branżowej na profilu mechanika. Moimi zainteresowaniami są motoryzacja, koszykówka oraz granie w gry komputerowe. Posiadam dużo wolnego czasu poza szkołą, przez co mogę bardziej rozwijać swoje pasje oraz być aktywnym supportem na serwerze. Jestem starym graczem CS:go pomimo tego ta gra dalej mi się nie znudziła a wręcz cały czas mam zapał do grania w tą grę. Doświadczenie:Mialem wlasny serwer 2 lata temu oraz bylem na nieco mnieszym serwerze administratorem i wiem o co chodzi Dlaczego Ty:Uważam, że świetnie nadałbym się do pełnienia tej funkcji, lubię przeprowadzać konwersacje z graczami oraz im pomagać, byłem supportem wiele razy na mniejszych bądź większych serwerach, więc mam duże doświadczenie. *Można wybrać to i to* kameleonn, Gustaw, Mefedr0n i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Marca 2023 #691103 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi