LUKI23 Posted March 15 Share Posted March 15 Nick:Adonis Creed Wiek:17 Link do BanID: CS 1.6/CS:GO*: CS:GO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: gdzies 2-4h Coś o sobie:Cześć, jestem Łukasz, mam 17 lat, pochodzę z małego miasteczka w województwie warmińsko-mazurskim. Uczęszczam do 2 klasy branżowej na profilu mechanika. Moimi zainteresowaniami są motoryzacja, koszykówka oraz granie w gry komputerowe. Posiadam dużo wolnego czasu poza szkołą, przez co mogę bardziej rozwijać swoje pasje oraz być aktywnym supportem na serwerze. Jestem starym graczem CS:go pomimo tego ta gra dalej mi się nie znudziła a wręcz cały czas mam zapał do grania w tą grę. Doświadczenie:Mialem wlasny serwer 2 lata temu oraz bylem na nieco mnieszym serwerze administratorem i wiem o co chodzi Dlaczego Ty:Uważam, że świetnie nadałbym się do pełnienia tej funkcji, lubię przeprowadzać konwersacje z graczami oraz im pomagać, byłem supportem wiele razy na mniejszych bądź większych serwerach, więc mam duże doświadczenie. *Można wybrać to i to* Mefedr0n, FRESHASFUCK, Gustaw and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted March 15 System Share Posted March 15 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...