SQNFUN Posted May 13 Share Posted May 13 Ponawiam pomysł który dałem rok temu, ewentualnie dodajcie mi uprawnienia to jak znajdę chwile sam będę kontynuował tą serie... venividiwandi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted May 14 Share Posted May 14 juz kiedys o tym wspominałem, dla każdego coś dobrego Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted May 24 Author Share Posted May 24 Ref Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Destro*** Posted May 25 Share Posted May 25 Jestem za. Przyda sie, zawsze to +1 post Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted May 27 Author Share Posted May 27 Ref Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted June 27 Author Share Posted June 27 Ref Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted June 27 Share Posted June 27 @Born Daj znaka co robimy bo ostatnio byłeś przeciwny Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted June 27 System Share Posted June 27 Tak samo jak pisałem wcześniej. Jeżeli znajduje się taka osoba to zwyczajnie może zapytać prywatnie administracji. Nie widzę sensu dawania wyjadaczom uprawnień bez większego celu. Również Arku jesteś przykładem niedzielnego bywalca forum, więc jeśli bardzo chcesz wspomóc dział redakcji, wystarczy dać znać odpowiednim osobom, a z pewnością nie będzie przeciwwskazań. Pozdrawiam cieplutko Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted June 27 System Share Posted June 27 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...