-DeadPool- Napisano 29 Maja 2023 #693890 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Proponował bym gdzieś niedługo zrobić reset serwera , ponieważ jeden z graczy ma już 397lvl wiec obstawiam ze w dwa dni wbije 400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Newbii Napisano 29 Maja 2023 #693894 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) Ty o resecie mówisz jak serwerem nikt się nie zajmuje i każdy olewa ten serwer więc co tu dopiero mówić o resecie ..... plus administracja wgl się nie zajmuje pisać do @aquax żeby coś zrobił to nie raczy odpisać możecie mi dać warna ale taka jest prawda grają same boty na serwerze plus są zlagowane Edytowane 29 Maja 2023 przez Newbii . -Damian- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Maja 2023 #693896 Administrator Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 31 minut temu, Newbii napisał: Ty o resecie mówisz jak serwerem nikt się nie zajmuje i każdy olewa ten serwer więc co tu dopiero mówić o resecie ..... plus administracja wgl się nie zajmuje pisać do @aquax żeby coś zrobił to nie raczy odpisać możecie mi dać warna ale taka jest prawda grają same boty na serwerze plus są zlagowane Niestety ale jesteś naczelną pierdołą cod moda 400 i nie chce mi się poraz 1000 odpisywać czy już będzie reset. Są opiekunowie to ich truj. Jak ja się zajmowałem tylko serwerem to Ci odpisywałem. Zaczęło się robić ciepło, są wakacje praktycznie i też nie mam tyle czasu. Obgadam z OP kiedy reset będzie najbardziej korzystny Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 29 Maja 2023 #693906 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 co do resetu wstępnie planowany w okolicach daty 10.06. Wszelkie informacje będą zamieszczane na forum Fox_r2 i ''Kierownik'' dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 29 Maja 2023 #693907 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi