sylwo Napisano 10 Sierpnia 2023 #695625 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 Twój nick podczas gry: sylwo Godzina, data zdarzenia: 2.08.23 Mapa: de rats STEAM_ID / IP:457902671 Uzasadnienie: niby źle postawione sg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 13 Sierpnia 2023 #695707 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Temat już trochę stał długo, więc nie wiem czemu brak interakcji. @PsychoMEfiu o co chodzi z tym banem? @pemeq @''Kierownik'' oznaczam jako op Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
''Kierownik'' Napisano 13 Sierpnia 2023 #695727 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 (edytowane) Ban był za czitowanie @sylwo @PsychoMEfiu jakieś demko/uzasadnienie? Z Braku dowodów od @PsychoMEfiu Dajemy UB osobiście nie raz widziałem @sylwo na serwie i nie miałem zastrzeżeń @PsychoMEfiu Demko następnym razem proszę @Adi @BORN2SPEED. zamkniecie? Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez ''Kierownik'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsychoMEfiu Napisano 13 Sierpnia 2023 #695735 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Obserwowowałem kolege kilka dobrych rund ze względu na dosyć podejrzane akcje, niestety popełniłem błąd bo dopiero po fakcie się zorientowałem, że nie nagrywałem demka a oglądając hltv mam pewien problem z dotarciem do odpowiedniego momentu ponieważ mi się ścina i jakoś dziwnie zavhowuje się nagranie. Natomiast po kilku rundowej obserwacji za pomocą ESP widać było jak kolega mierzy i wyczekuje przez ściane ale niestety jak mówie popełniłem błąd, gdyż nie włączyłem nagrywania... kolega ogólnie już nie pierwszy raz był podejrzany o krzywe akcje ale niestety wychodził często szybko i nie udawało sie żadnych konkretów złapać. Decyzje co z kolegą zrobić zostawiam górze dla mnie 100% odpał. Gustaw i Livio dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwo Napisano 14 Sierpnia 2023 Autor #695762 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 (edytowane) Serio. Nigdy w życiu nie grałem na żadnych aimach czy tym podobne a gram już sporo na tym serwerze. NIe masz dowodów tak na prawdę. i teraz co komu góra uwierz dla mnie czy admina wiec dziękuję wszystkim za miłą grę bo wiadomo że juz mnie nie wpuszcza. tylko ja na serio jestem czysty. nie pozdrawiam edit. a jeszcze dodam że na Ciebie @PsychoMEfiuczekałem 7 aż łaskawie odpiszesz i jak napisałem w końcu to że ja czituje. Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez sylwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Sierpnia 2023 #695766 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Narotir dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi