Punkt G COD200 Posted August 16 Share Posted August 16 Nick: Punkt G (na forum jest litrówka do poprawy bo jest Punt G) Wiek: 28 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem przyjemność być administratorem na 2 serwerach w CS 1.6 oraz na MTA ponad 6 lat. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 (szybko się uczę) Staż w CS-sie: od 2011 roku z przerwami większymi lub mniejszymi. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram ogólnie bardzo dużo i wracam do CS'a po sporej przerwie. Sentyment przypomniał mi ile frajdy sprawia granie oraz często zdarza się tak, że ktoś się odpala i nie ma akurat administratora dostępnego w tym czasie. Myślę, że nadaję się do roli administratora, ponieważ spełniam wszystkie wymogi dotyczące otrzymania rangi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 2-4 godzin, uzależnione to jest od dnia oraz ilości obowiązków. Kontakt: Steam, Discord Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Punkt G/145.239.16.112:27015/ Pozdrawiam serdecznie. Punkcik G VitaFit and JaKuBeK 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitaFit Posted August 16 Share Posted August 16 (edited) Ogolnie to gra czesto. wiecej czasu spedza zagadujac chlopakow niz faktycznie graniem xD + aktywnosc + mily ? no potrafi w dupe wlazic + regulamin zna + Lubiany i szanowany gracz zawsze kulturalny. Pewnie moje zdanie sie nie liczy xD ale jestem na Tak Edited August 16 by VitaFit JaKuBeK and Punkt G COD200 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimmrod Posted August 16 Share Posted August 16 + steam + gt + lubiany i pomocny + braki adminów Jak najbardziej na tak Punkt G COD200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narotir Posted August 17 Share Posted August 17 (edited) Na tak +aktywny +wiek +ogarnięty +spoko gość Przyda się ktoś kto będzie karać za ksy na resp przed 1:53 jak nie ma adminow Edited August 17 by Narotir Punkt G COD200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted August 17 Share Posted August 17 Moze byc na tak Steam Wiek Ogarniety Punkt G COD200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaw Posted August 20 Share Posted August 20 +aktywny +bezkonfliktowy +Ogarnięty Na tak Punkt G COD200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 20 Share Posted August 20 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Punkt G COD200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...