Filooo Posted September 9 Share Posted September 9 Twój nick podczas gry: Filooo Godzina, data zdarzenia: Mapa: de_dust2 skrócony taki dokładnie nie wiem STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:240437045 Uzasadnienie: Dostałem bana powód "wyzywanie" kiedy nikogo nie wyzywałem tylko wtedy gdy kameleonowi powiedziałem że słabo mu idzie i że mógłbym lepiej używać tego double jump'a z tego admina a jak wiadomo jak ma sie admina to też svipa była mała sprzeczka zagroził mi permanentną blokadą ale sie uspokoiła atmosfera kiedy zginoł powiedziałem coś w stylu że jest słaby kameleon a to że ma słabą psychikę dostał mi bana za wyzwiska na 1h wcześniej dostałem bana na 5 minut za to że powiedziałem "kurwy poszły na B" ale to na 5 minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filooo Posted September 9 Author Share Posted September 9 Godzina, data zdarzenia: 09.09.2023 - 17:51:19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted September 9 Share Posted September 9 powiedziales ze jak dam ci muta to idziesz zlozyc skarge frajerze to sa twojje slowa venividiwandi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filooo Posted September 9 Author Share Posted September 9 musze przypomnieć że zacząłeś mnie wyzywać i powiedziałem to bo masz przysłowionego kija w dupie bo jak powie sie coś obraźliwego to od razu dajesz muta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filooo Posted September 9 Author Share Posted September 9 więc jak wyzywasz to spodziewaj sie kątry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filooo Posted September 9 Author Share Posted September 9 Teraz, Filooo napisał: więc jak wyzywasz to spodziewaj sie kontry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filooo Posted September 9 Author Share Posted September 9 czekam na wyjaśnienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted September 9 Share Posted September 9 3 godziny temu, Filooo napisał: czekam na wyjaśnienia Nie pisz posta pod postem, Używaj proszę opcji "edytuj" Upomnienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pemeq COD400 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Zainteresowanie tematem, zerowe//wyjaśnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
pemeq COD400 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...