CAR NET Posted October 9 Share Posted October 9 Twój nick podczas gry: CAR NET Godzina, data zdarzenia: 06.10.2023 - 23:33:08 (Jestem przekonany, że nie grałem o tej godzinie w tym dniu, spożywałem alkohol wraz ze szwagrem :D) Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:123932764 Uzasadnienie: [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] ||| You are banned ||| Nick: IGOR3K ||| IP: 5.173.153.1 ||| SteamID: STEAM_0:0:123932764 ||| By admin: vartizi ||| Reason: Czitowanie ||| Ban created: 06.10.2023 - 23:33:08 ||| For length: Permanent ||| On: [ONLY DD2 DM] ★ MULTI-HEAD ★ DEATHMATCH ★ 1s1k (de_dust2) ||| Time left: Forever ||| Will expire: Never [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] Kicked by Console: "You are banned. Check Your console." Kicked :"You are banned. Check Your console." Completed demo Taka oto informacja w konsoli podczas próby gry na COD MOD 200, tylko tam gram i zawsze z nick-iem CAR NET, raczej większość osób z serwera już dobrze mnie zna, (2 klasy vip kupione na najdłuższy możliwy okres). BAN w konsoli na jakiś nick IGOR3K, na serwerze ONLY DD2 DM którego nawet nie mam dodanych w ulubione + tak jak wspominałem, o tej godzinie nie grałem w CSa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted October 9 Share Posted October 9 zresetuj ruter, przeinstaluj csa Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAR NET Posted October 11 Author Share Posted October 11 Niestety, nie pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAR NET Posted October 11 Author Share Posted October 11 Ok, działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted October 11 Share Posted October 11 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...