Jeblem Posted October 11 Share Posted October 11 (edited) Wzór podania: Nick na serwerze: Jeblem Wiek: 29 Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: 15 lat . Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: TAK SID:steam ID: 76561199274174339 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199274174339/ Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: Przez steam/Forum/DC. Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?:Tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram wieczorami , zauważam brak adminów rozróżniam aima od dobrego gracza czy wh od dobrych słuchawek , wysoka kultura na serwerze to podstawa , grałem 1.6 od łebka potem mała przerwa przegrałem trochę w Go potem chwilę w CS2 i wróciłem do 1.6 przeleciałem wiele serwerów i wasz jest najodpowiedniejszym. Edited October 19 by Jeblem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted October 11 Share Posted October 11 gdzie masz ta gre na steam skoro wchodze w twoj profil i tam jest brak jakiejkolwiek gry. doswiadzenie 15 ale czego minut lat 15/10 nie rozumiem kontakt przez steam a steama brak xd nwm gram sobie czasami jak mi czas pozwala i nigdy cie nie widzialem na servie skoro jest duzo graczy odpalonych to moze zglos ich w dziale ubt jak narazie na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeblem Posted October 12 Author Share Posted October 12 10 godzin temu, kameleonn napisał: gdzie masz ta gre na steam skoro wchodze w twoj profil i tam jest brak jakiejkolwiek gry. doswiadzenie 15 ale czego minut lat 15/10 nie rozumiem kontakt przez steam a steama brak xd nwm gram sobie czasami jak mi czas pozwala i nigdy cie nie widzialem na servie skoro jest duzo graczy odpalonych to moze zglos ich w dziale ubt jak narazie na nie To musisz źle patrzeć na moje konto bo jest tam cs 1.6 cs 2 i inne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeblem Posted October 12 Author Share Posted October 12 Jakoś wczoraj od 17;40 do 21 grałem i cię nie widziałem tak samo zapraszam dzisiaj w tych samych godzinach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox_r2 1.6 GO:MOD Posted October 12 Share Posted October 12 Sprzeciw wysoki sądzie oskarżony mówi kłamstwa, gdyż sam od 2 tygodni wróciłem do aktywności i jestem codziennie także tutaj zeznania są sprzeczne co do rezultatu. Dobra przechodząc: Amx jeżeli to jest prawda to masz + (od 6 rozumiem że podstawy i dodatkowe komendy są w małym paluszku) Steam: - nie widzę gry na twoim profilu ( Mówisz że jest dużo graczy odpalonych to ciekawe bo jedyne co widzę na serwerze to płacz każdego gdy jest zabijany i od razu leci report pod tytułem wh, aimbot itp. ) Dodając kontakt przez sam steam ( nie widzę u ciebie cs na steam ) dla mnie nie jest wystarczający jak byś dał jeszcze coś np. DC albo teamspeak czy forum czyli takie główne komunikatory to dałbym + a tak to -. Wiek spoko bo na tym poziomie jest już się ogarniętym (nie licząc misiaka @kameleonnbo on to w swoim świecie żyje) U mnie masz 2/5 punktów oblałeś. &Na nie& Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeblem Posted October 12 Author Share Posted October 12 18 godzin temu, kameleonn napisał: Nie będę spierał się z Państwem , wasza racja moj spokój . Pozdrawiam życzę miłego wieczoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' Posted October 22 Administrator Share Posted October 22 Aktualnie odrzucone. Powody podane wyżej. kameleonn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' Posted October 22 Administrator Share Posted October 22 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...