Jeblem Napisano 11 Października 2023 #697318 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: Jeblem Wiek: 29 Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: 15 lat . Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: TAK SID:steam ID: 76561199274174339 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199274174339/ Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: Przez steam/Forum/DC. Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?:Tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram wieczorami , zauważam brak adminów rozróżniam aima od dobrego gracza czy wh od dobrych słuchawek , wysoka kultura na serwerze to podstawa , grałem 1.6 od łebka potem mała przerwa przegrałem trochę w Go potem chwilę w CS2 i wróciłem do 1.6 przeleciałem wiele serwerów i wasz jest najodpowiedniejszym. Edytowane 19 Października 2023 przez Jeblem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 11 Października 2023 #697321 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 gdzie masz ta gre na steam skoro wchodze w twoj profil i tam jest brak jakiejkolwiek gry. doswiadzenie 15 ale czego minut lat 15/10 nie rozumiem kontakt przez steam a steama brak xd nwm gram sobie czasami jak mi czas pozwala i nigdy cie nie widzialem na servie skoro jest duzo graczy odpalonych to moze zglos ich w dziale ubt jak narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeblem Napisano 12 Października 2023 Autor #697329 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 10 godzin temu, kameleonn napisał: gdzie masz ta gre na steam skoro wchodze w twoj profil i tam jest brak jakiejkolwiek gry. doswiadzenie 15 ale czego minut lat 15/10 nie rozumiem kontakt przez steam a steama brak xd nwm gram sobie czasami jak mi czas pozwala i nigdy cie nie widzialem na servie skoro jest duzo graczy odpalonych to moze zglos ich w dziale ubt jak narazie na nie To musisz źle patrzeć na moje konto bo jest tam cs 1.6 cs 2 i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeblem Napisano 12 Października 2023 Autor #697330 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Jakoś wczoraj od 17;40 do 21 grałem i cię nie widziałem tak samo zapraszam dzisiaj w tych samych godzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 12 Października 2023 #697331 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Sprzeciw wysoki sądzie oskarżony mówi kłamstwa, gdyż sam od 2 tygodni wróciłem do aktywności i jestem codziennie także tutaj zeznania są sprzeczne co do rezultatu. Dobra przechodząc: Amx jeżeli to jest prawda to masz + (od 6 rozumiem że podstawy i dodatkowe komendy są w małym paluszku) Steam: - nie widzę gry na twoim profilu ( Mówisz że jest dużo graczy odpalonych to ciekawe bo jedyne co widzę na serwerze to płacz każdego gdy jest zabijany i od razu leci report pod tytułem wh, aimbot itp. ) Dodając kontakt przez sam steam ( nie widzę u ciebie cs na steam ) dla mnie nie jest wystarczający jak byś dał jeszcze coś np. DC albo teamspeak czy forum czyli takie główne komunikatory to dałbym + a tak to -. Wiek spoko bo na tym poziomie jest już się ogarniętym (nie licząc misiaka @kameleonnbo on to w swoim świecie żyje) U mnie masz 2/5 punktów oblałeś. &Na nie& Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeblem Napisano 12 Października 2023 Autor #697334 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 18 godzin temu, kameleonn napisał: Nie będę spierał się z Państwem , wasza racja moj spokój . Pozdrawiam życzę miłego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Października 2023 #697610 Administrator Udostępnij Napisano 22 Października 2023 Aktualnie odrzucone. Powody podane wyżej. kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Października 2023 #697611 Administrator Udostępnij Napisano 22 Października 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi