Narkoman Napisano 27 Listopada 2023 #698397 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Data zdarzenia: dziś, 27-11-23 Nick gracza: admin piesy Dowody: logi mozna sprawdzic-kick Świadkowie: Uzasadnienie: gościu wywala mnie za skan przez deskę, pierwsze słyszę ze wywalają za skanowanie. Kilka rund wcześniej sam dostałem taki skan i problemu nie robię a po za tym wypadało by najpierw dać upomnienie bo ktoś może nie znać tak absurdalnej zasady o ile takowa istnieje. Zadaniem admina jest pilnowanie i upomnienie gracza-nie karać za takie błahostki. NIe wkur**ł bym sie gdyby nie to ze dostałem fajny perk. A tak na marginesie to kilka map pod rząd gościu nawala minami w przejściu i jedynie co dostaje to upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 27 Listopada 2023 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #698398 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Tak, gracz dostał kicka z powodem skan po 7s, nie zaprzeczę, piszesz że pierwsze słyszysz że ktoś wywala za skanowanie proponuje przeczytać regulamin bo nie znajomość prawa czyli w tym przypadku nie zwalnia z odpowiedzialności co skutkowało kickiem, to że kilka rund wcześniej ty dostałeś skana nie wiem mnie nie było, miny w przejściu też kickuje odrazu, a wracając do twojego wkurzenia i tak byś się zdenerwował bo po tym jak cię kicknąłem była 1 runda jeszcze, tyle co mam do powiedzenia, dziękuję w końcu mam coś do zrobienia na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 27 Listopada 2023 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #698401 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 11. Nie strzelamy oraz nie skanujemy na resp wroga przed 7 sekund na mapach: de_eldorado, de_alexandra, de_dust2002, de_rats_1337. *kick, ban od 5 min wzwyż* @Piesy postaraj sie tylko najpierw upominac graczy poczym dawac im wieksze "nagrody" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 27 Listopada 2023 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #698402 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi