Posterunkowy Napisano 29 Listopada 2023 #698458 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Nick: Kto Gra Bez WH Ten Słabo Rucha Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Podobne stanowisko na 4Mapsie innej sieci + inne servery. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/8 Staż w CS-sie: Gram od dziecka , wsm widać to po mojej grze. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Potrzeba kogoś kto gra często , troszke "mleczaków" zdarłem na tej gierce także sądzę że nadaje sie idealnie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Gram prawie każdego dnia , zazwyczaj 19-22/23 Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561197968971263/home/ Link do GameTracker'a: Coś wam nie działa także podaje nicki pod ktorymi gram/grałem Posterunkowy/Kto Gra Bez WH Ten Słabo Rucha Brakuje paru h do tych wymaganych 30stu ale zanim wy podejmiecie decyzje już będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barb. Napisano 2 Grudnia 2023 #698505 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2023 Popieram to co napisał KSO (a to dziwne) Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 7 Grudnia 2023 #698618 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Pełna zgoda z przedmówcami. Mi zapadło w pamięć, że ciśniesz sobie beke z gracza który gra klanowo i szuka graczy do klanu. Aktualnie niestety muszę odrzucić. Posterunkowy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 7 Grudnia 2023 #698619 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi