-Damian- Napisano 9 Grudnia 2023 #698678 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) To w końcu coś z tym cod mod będzie robione czy nie? Bo wielmożny opiekun @pemeqcod 400 pisał że "robi się" to jak to jest? A może się wam nie chce? @BORN2SPEED.gratulacje leniu Edytowane 9 Grudnia 2023 przez -Damian- Gustaw, Newbii i Fox_r2 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Newbii Napisano 9 Grudnia 2023 #698679 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Bezsensowny temat wstawiasz Jeśli będzie cod to będzie Czekaj cierpliwie cod mod się nie robi 2h A dla twojej wiadomości są testy jeśli nie wiesz co jest grane to się nie wypowiadaj Pozdrawiam cieplutko Fox_r2 i -Damian- dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Grudnia 2023 #698680 Administrator Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Nie będzie nic robione. Możesz iść gdzie indziej się żalić. Kto ma wiedzieć ten wie. Newbii i Fox_r2 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Grudnia 2023 #698681 Administrator Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 9 Grudnia 2023 #698687 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Dodam tylko sprostowanie. Robi się serwer lecz chcemy zrobić go dobrze i nie będziemy wrzucać byle czego na 400, testujemy wszystko na TESTOWYM i jeśli tam będzie śmigać to będzie wrzucony na główny. Użyj mózgu SebaVHS i Newbii dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Grudnia 2023 #698691 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 Po co mnie oznaczasz, jak ja mam to koło petardy RYBSON, Gustaw i Livio dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi