RaJuPL Napisano 16 Stycznia #699332 Udostępnij Napisano 16 Stycznia (edytowane) Nick na serwerze: RaJuPL Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8): 4 Doświadczenie: Srednie Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID:STEAM_1:0:525328621 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199005989449/ Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/RaJuPL/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Steam, Forum Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?Bywam bardzo często na serwerze gdzie nie ma adminów i jest to bardzo smutne co się dzieje bardzo chcę pomóc Edytowane 16 Stycznia przez RaJuPL johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 16 Stycznia #699343 Udostępnij Napisano 16 Stycznia ehhhh na nie dużo by pisać większość powodów znasz ale dam eden próbowanie na sile wchodzenia mi w dupe Mefedron1991, RaJuPL i johnny nawalony dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaJuPL Napisano 16 Stycznia Autor #699344 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 1 minutę temu, kameleonn napisał: ehhhh na nie dużo by pisać większość powodów znasz ale dam eden próbowanie na sile wchodzenia mi w dupe No jakby nie jakby tak Ale że gadanie co tam i wgl takie tam to jest [wchodzenie w dupe ] No wsm to nie Ale też masz swoich przydupsków johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiTsunE Napisano 17 Stycznia #699367 Udostępnij Napisano 17 Stycznia Generalnie najlepiej uczyć się w praktyce amx więc to by przeszło, grasz też na serwerze i wszystko fajnie, ale w twoim przypadku nawet okresu próbnego bym Ci nie dała. Jesteś takim trzepakiem, że sam sobie być perma wsadził to po pierwsze. Po drugie Raju jak ty masz ogarniać ludzi jak sam potrafisz zrobić czasami niezły syf na serwerze + słownictwo. Lubię Cię szanuję, ale na razie jestem na NIE RaJuPL i johnny nawalony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaJuPL Napisano 17 Stycznia Autor #699370 Udostępnij Napisano 17 Stycznia (edytowane) 34 minuty temu, KiTsunE napisał: Generalnie najlepiej uczyć się w praktyce amx więc to by przeszło, grasz też na serwerze i wszystko fajnie, ale w twoim przypadku nawet okresu próbnego bym Ci nie dała. Jesteś takim trzepakiem, że sam sobie być perma wsadził to po pierwsze. Po drugie Raju jak ty masz ogarniać ludzi jak sam potrafisz zrobić czasami niezły syf na serwerze + słownictwo. Lubię Cię szanuję, ale na razie jestem na NIE Jeśli nie masz nic przeciwko też się wypowiem Ostatnie moje gry nie wypowiadam się na ten temat jedyne co nic nie zaczynam zawsze to np blondi zaczyna robi większy syf. słownictwo jak admin jest spoko da się słuchać nie ma problemu wypowiadam się jak prokurator więc spokojnie + ogarniam się z słownictwem a i perma bym sobie nie wstawił nie mam za co nie gram na żadnych wspomagaczy ani nic nie robię co jest nie zgodne z regulaminem Edytowane 17 Stycznia przez RaJuPL KiTsunE i johnny nawalony dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedron1991 Napisano 17 Stycznia #699381 Udostępnij Napisano 17 Stycznia Wiek - reszta szkoda sie wypowiedziec kazdy kto gra czesto wie jak sie zachowujesz czyli jeden wielki - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Stycznia #699383 Administrator Udostępnij Napisano 17 Stycznia Sejm adminowy się wypowiedział. Aktualnie podanie odrzucam. CL/ RaJuPL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Stycznia #699384 Administrator Udostępnij Napisano 17 Stycznia Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi