CODRamPamPam Napisano 15 Września 2015 #329322 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Nick: RamPamPam Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): posiadałem admina 2 lata, dodatkowo tworzyłem klasy, posiadałem także admina na serwerze cod mod 800 przez około 1,5 miesiąca Znajomość AMXX (W skali 1-10): obecnie po małym powtórzeniu 10/10 Staż w CS-sie: ponad 7 lat Steam / NonSteam: Steam SID:STEAM_0:0:640112 nick na Steam: RamPamPam aka Nozownik Dlaczego Ty: myśle że kiedy posiadałem tutaj admina dostatecznie się wykazałem, chodź zrezygnowałem gdyż miałem pewne problemy to po licznych przemyśleniach postanowiłem wrócić Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny, gdy mam wolne nawet do 10 godzin Kontakt: Steam: RamPamPam aka Nozownik Facebook: Krzysztof Krzeszowski Forum: CODRamPamPam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/RamPamPam/80.72.34.124:27034/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikaa ;* Napisano 15 Września 2015 #329327 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Wracaj, wracaj Radziłeś sobie dobrze, więc problemu nie będzie. Adminów jest obecnie mało, także raczej nie ma się nad czym zastanawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonyymous Napisano 15 Września 2015 #329330 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Znowu widać Cię na serwerze! Jak na moje.. będziesz mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieGramNaWh! Napisano 15 Września 2015 #329335 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Jak najbardziej na TAK - Miły - Ogarnięty - Nie łamie regulaminu - Sądząc po tym co inni mówią to był dobrym adminem,więc mam nadzieję ze się wykaże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeN@T Napisano 15 Września 2015 #329366 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Jasne że na TAK: -Miły -Dobry kontakt z ludźmi -Zgłasza na u@ -Steam -Dobra znajomość AMX'a Dużo by wymieniać. Po prostu wracaj do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 15 Września 2015 #329383 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Hohohoohoh. No tego się nie spodziewałem. Witamy, ponownie. mam nadzieję, że nie znikniesz jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 15 Września 2015 #329374 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi