LOTAAA Napisano 31 Marca #701390 Udostępnij Napisano 31 Marca Moja propozycja polega na tym, żeby usunąć te "boty" z serwera, ponieważ jest trochę to denerwujące przynajmniej dla mnie nie wiem jak dla innych, wypowiecie się.. A dlaczego je usunąć? Denerwuje to, że sobie grasz wszystko świetnie, możesz sobie na nich nabijać siano ale zabijesz ich nie dostajesz nic ranku, a jak oni już cie zabija to spadasz w dół i jest to strasznie denerwujące. Czekam na rozpatrzenie, wesołego jajka ❤️ johnny nawalony i JUL3CZK4 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 31 Marca #701391 Udostępnij Napisano 31 Marca Witaj , masz dużo racji gram na go mod i tez mnie to denerwuje, poniewaz jak zabijesz to nic nie dostajesz , ale jak cie zabija spadasz. Moim zdaniem powinny zostać usunięte i powinien na nowo wleciec reset JUL3CZK4 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano 31 Marca #701392 Udostępnij Napisano 31 Marca 6 minutes ago, Wlodarz poczdamu said: powinien na nowo wleciec reset Reset był jeszcze w tym miesiącu więc nie wiem po co nastepny... A z tym tematem też sie wypowiem. Rozumiem że są one irytujące ale trzeba zrozumieć też jedno. Gdyby nie te boty ten serwer stałby w wiekszosci czasu pusty. Chodzi mi o to iż wiadomo że nikt nie chce siedzieć na "martwym" serwerze, a te boty przynajmniej sprawiają że jest jakikolwiek ruch. (moim skromnym jak masz tryhardować na ranking to współczuje xd) Bo jakby były całkowicie skasowane te boty to całkiem szczerze można sie spodziewać całkowitego wyjebania pod względem grywalności, ponieważ bądzmy szczerzy nikomu sie nie chce siedziec na serwerze stricte CSGO Mod kiedy na nim jest 0-3 prawdziwych graczy w ciągu tygodnia. Ja bym proponował zmiejszenie ilości botów do 3v3/4v4 zamiast robienia 6v6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 31 Marca #701393 Administrator Udostępnij Napisano 31 Marca Boty zostają, i będą was zabijać . Jak będziecie płacić za serwer bez botów to nie ma problemu. pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 31 Marca #701394 Administrator Udostępnij Napisano 31 Marca Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi