GAZDI Napisano 4 Kwietnia #701508 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: :SAAD( Wiek: 21 Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: kiedyś byłem tu adminem przez 3 lata chyba Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Joo SID: STEAM_0:1:600701619 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199161668967/v Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/%3ASAAD(/91.224.117.52:27140/ Kontakt: steam,m dsc, forum Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Joo Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: troche spędziłem na tej sieci czasu, a jak nie ma parówczaka @kameleonnto ktoś musi przypilnować porządku na serwisie i co tu więcej pisać chyba starczy króciutko i na temat Edytowane 4 Kwietnia przez GAZDI pemeq #URLOP i Gustaw dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano 4 Kwietnia #701509 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia https://www.gametracker.com/player/%3ASAAD(/91.224.117.52:27140/ Działający gt GAZDI dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 4 Kwietnia #701510 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia jestem na tak doswiadzczenie brak problemow GAZDI dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snaxior Napisano 4 Kwietnia #701511 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Na nie -kilka godzin -gracze cię nie znają johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano 4 Kwietnia #701512 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Tak. + Doświadczenie + Mily osobnik + Ogarnięty -/+ Trochę aktualny czas gry ale patrząc na to że kiedyś byłeś adminem to nie będzie przeszkodą nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimmrod Napisano 4 Kwietnia #701514 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Jak najbardziej na tok + amx + ogarnięty @Snaxior to chyba dobrze jak gracze nie wiedzą jaki admin ma nick johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiTsunE Napisano 4 Kwietnia #701532 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Na razie na nie - @Nimmrodto nawet nie chodzi o graczy, ja na przykład go nie kojarzę i podejrzewam, że nowi admini to samo - Krótki czas gry i mam mieszane uczucia odnośnie tego czy nie wróciłeś na chwilę sobie pograć jako admin (byli tacy) , później rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady + Doświadczenie, wiek johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny nawalony Napisano 5 Kwietnia #701535 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia +wiek +znajomość amx +kontakt +steam + Ogarnięty jak pisze wiekszość powyżej +legendarna paczka adminów wraca sprzed 3 lat, w tym ja hahah +doświadczenie jako admin posiadasz -/+ludzie cie nie pamiętają/znają, ale to raczej na plus xDDD -/+ godziny ale wyrobisz do tego czasu jestem na Tak, co będę więcej pisał. Kiedy idziemy na piwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOTAAA Napisano 5 Kwietnia #701552 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia jestem na NIE: -widziałem cię z 3/4 razy tylko na serwerze -gracze serwera Cię nie znają +/- amx +wiek +steam +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOXX Napisano 5 Kwietnia #701597 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia + wiek + amx + steam + doświadczenie jako admin -mało godzin w grze Jestem na Nie , jeszcze troche niech pogra i złoży jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 5 Kwietnia #701600 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Wiek, amxx steam, i takie tam + To że już byłeś tu adminem też to tam jakiś plus -krotko grasz po przerwie więc dałbym ci czas trochę jeszcze tak z 3/4 dni pograj i cacy Ps. Nie bijcie mnie że się wypowiadam w podaniu PSS. Jest 9 adminów na serwerze jak nie więcej a widuje może z 4 maks 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 25 Kwietnia #702339 Administrator Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Rabini się wypowiedzieli na DC i zdania są podzielone. Niby grasz ale serwer trup. Jak chce Ci się grać to napisz za tydzień wtedy przyjmę jak GT będzie na poziomie dobrego ziemniaka. johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 25 Kwietnia #702340 Administrator Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi