StrzelecakaSzyko Napisano 23 Kwietnia #702239 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Siema, Szymon 29 lat rocznikowo, czytam, pisze i w ogóle, jestem zdolnym graczem, prowadziłem sieci serwerów cs 1.6, adminowałem na wielu serwerach gram u Was na CoD, ale jeszcze nie mam steama, więc jestem noobem Kocham Was, serdeczna tarczo-piono-słonikowa-zdrapka dla Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 23 Kwietnia #702240 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 23 Kwietnia #702242 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 23 Kwietnia #702243 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YyWidzeCie Napisano 23 Kwietnia #702244 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nt3nsive2 Napisano 23 Kwietnia #702245 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Kwietnia #702246 Administrator Udostępnij Napisano 23 Kwietnia hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 23 Kwietnia #702247 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Haj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 24 Kwietnia #702251 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 24 Kwietnia #702253 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 24 Kwietnia #702282 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JUL3CZK4 Napisano 24 Kwietnia #702294 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia hejooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi