Skocz do zawartości

Sunn, człowiek /rs?

wandi

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: Wczoraj, około 19.

Nick admina/gracza, który zawinił: @@Sunn O))).

Dowody: Niżej.

Świadkowie: ---

Uzasadnienie: Niżej.

Pragnę przedstawić Wam @@Sunn O)))'a, poprawnego Admina UBT oraz byłego juz opiekuna DD2/INF, który wyzywa Admina FFA (@@skaj'a) od cziterów tutaj kawałek wczorajszej historii.

Numero 1 --> http://scr.hu/0qt8w/1bxvc

Numero 2 --> http://scr.hu/0qt8w/huh8t

Numero 3 --> http://scr.hu/0qt8w/8c5lu

Numero 4 --> http://scr.hu/0qt8w/5exb1

Numero 5 --> http://scr.hu/0qt8w/s0ixo

Numero 6 --> http://scr.hu/0qt8w/e3kel

Powiedz mi @@Sunn O))) jakim trzeba byc człowiekiem, żeby upaść do takiego poziomu aby wpisywać ciągle /rs i płakać na oporowego chłopaczynke, który łoji Ci pupcie? Rozumiem napisać na U@, ale nie płakać na seju, w dodatku wyzywać od "magozjebów" czy "antfleszowców" Admin był na serwerze a Ty dalej go wyzywasz, ile Ty masz lat? 24? No już wierze. :P Swoją drogą albo pograj jakieś meczyki 5n5 czy coś tak, no ale nie wyzywaj dobrego chłopaka od cziterów, pewnie teraz wyjde na "mangozjeba" lub "gimbusa". Albo powiesz, że to dla beki.

Myslę, że ktoś wyciągnie jakieś konsekwencje, bo to Patologia jest :] Adminowi UBT nie wypada w ten sposób się zachowywać.

@CC urlop do odwolania , @@skaj, owszem jest admiem, tyle, że FFA.

:wandi:

@Wandi To już jest przesada. Sam reprezentujesz poziom , który nie jest godny naśladowania.

Zachowujesz się jakbyś miał 12 lat. Spinasz się z każdym Szukasz problemów bez przerwy

Nie rozumiem Cie zupełnie bo w niektórych screenach nie uznał bym to obrazą.

Tak jak dobry znajomy mówił Zaczyna się powoli "kolesiostwo"

Czy nie lepiej byłoby z tym problemem/skargą zgłosić się do odpowiednich osób?

Przecież widzą to użytkownicy, więc co oni mogą sobie pomyśleć?

Nie wiem co ty masz w tym łbie, ale widać, że szukasz sensacji na każdym kroku.

Zmień swoje nastawienie, bo to, co teraz sobą reprezentujesz..  :facepalm: .

@Wandi To już jest przesada. Sam reprezentujesz poziom , który nie jest godny naśladowania.

Zachowujesz się jakbyś miał 12 lat. Spinasz się z każdym Szukasz problemów bez przerwy

Nie rozumiem Cie zupełnie bo w niektórych screenach nie uznał bym to obrazą.

Tak jak dobry znajomy mówił Zaczyna się powoli "kolesiostwo"

Problemów? Chce go rozwiącać zauważ co się wyczynia. :)

Czy nie lepiej byłoby z tym problemem/skargą zgłosić się do odpowiednich osób?

Przecież widzą to użytkownicy, więc co oni mogą sobie pomyśleć?

Nie wiem co ty masz w tym łbie, ale widać, że szukasz sensacji na każdym kroku.

Zmień swoje nastawienie, bo to, co teraz sobą reprezentujesz..  :facepalm: .

Sensacja to jest jak patrze na wasze wypowiedzi, czy Wy udajecie "debili"? Każdy normalny człowiek potępił był postawię byłego OP, a nie Mnie.

I pamiętaj, że to nie jest skarga, jest to ukazanie prawdziwego oblicza Suna, a nie skarga.

Czytać, ze zrozumieniem chłopcy. :wub:

Problemów? Chce go rozwiącać zauważ co się wyczynia. :)

Sensacja to jest jak patrze na wasze wypowiedzi, czy Wy udajecie "debili"? Każdy normalny człowiek potępił był postawię byłego OP, a nie Mnie.

I pamiętaj, że to nie jest skarga, jest to ukazanie prawdziwego oblicza Suna, a nie skarga.

Czytać, ze zrozumieniem chłopcy. :wub:

Ależ oczywiście, Sunn też się nie popisał, ale czy nie lepiej zgłosić to do wyższych? Przecież to tylko świadczy o naszej sieci. Widać, że kierowałeś się tym, aby "zgnoić" Sunna, niż dbać o dobry wizerunek sieci.

Co do naszego czytania, to może Ty najpierw pomyśl co robisz i potem to zrób, a nie na odwrót.

Ależ oczywiście, Sunn też się nie popisał, ale czy nie lepiej zgłosić to do wyższych? Przecież to tylko świadczy o naszej sieci. Widać, że kierowałeś się tym, aby "zgnoić" Sunna, niż dbać o dobry wizerunek sieci.

Bo takie coś powinno się tępić ;d typ co chwilę w postach truje coś o patologii, a sam pokazuje swoim zachowaniem, że jest świetnym kandydatem do tej "elity" :)

z tego, co widzę, to i tak dobrze, że nie jest to kręcone demko, tylko hltv, bo po sayu patrząc podejrzewam, że na micro to tam dobrze sobie Sebek pozwolił, zresztą nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz :)

typ ma ewidentnie niewyparzony język, dlatego moje pytanie jest takie-skoro szanowny kolega jest w ubt, to po co puacz? masz hltv-rozpisz admina i po sprawie :P

Bo takie coś powinno się tępić ;d typ co chwilę w postach truje coś o patologii, a sam pokazuje swoim zachowaniem, że jest świetnym kandydatem do tej "elity" :)

z tego, co widzę, to i tak dobrze, że nie jest to kręcone demko, tylko hltv, bo po sayu patrząc podejrzewam, że na micro to tam dobrze sobie Sebek pozwolił, zresztą nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz :)

typ ma ewidentnie niewyparzony język, dlatego moje pytanie jest takie-skoro szanowny kolega jest w ubt, to po co puacz? masz hltv-rozpisz admina i po sprawie :P

edit/ miał być edit pierwszego, ale coś się popsuło.

pragnę dodać, że skaj nie jest niekompetentny, tylko to nie tutaj adminuje, więc jego winić nie ma o co :)

edit2/ @@August przeczytaj dwie linijki wyżej?

To co sunn pisał na forum to wziąłem za żart/sarkazm, przecież jest ubt mógł nagrać demo i go zbanować, później wyszło by wszystko w odwołaniu. Na tych screenach nawet nie wiadomo kogo on wyzywa, więc nie wiemy czy to było do skaja, przecież raz pisze "pie*dolone antysmokowce" - liczba mnoga, nie wiadomo czy skaj też w tym jest. Oczywiście nie powinien się tak wyrażać, poniosły go emocje, może taki ma charakter, nie można go od razu mieszać z błotem. Z tego co pamiętam była już sytuacja z wyzywaniem, wyszło jak wyszło, chłopak działa na swoją niekorzyść i to jest jego sprawa, ale nie masz prawa Wandi do zniesławienia Sunn'a, to jest karalne. 

To co sunn pisał na forum to wziąłem za żart/sarkazm, przecież jest ubt mógł nagrać demo i go zbanować, później wyszło by wszystko w odwołaniu. Na tych screenach nawet nie wiadomo kogo on wyzywa, więc nie wiemy czy to było do skaja, przecież raz pisze "pie*dolone antysmokowce" - liczba mnoga, nie wiadomo czy skaj też w tym jest. Oczywiście nie powinien się tak wyrażać, poniosły go emocje, może taki ma charakter, nie można go od razu mieszać z błotem. Z tego co pamiętam była już sytuacja z wyzywaniem, wyszło jak wyszło, chłopak działa na swoją niekorzyść i to jest jego sprawa, ale nie masz prawa Wandi do zniesławienia Sunn'a, to jest karalne. 

Czytasz ze zrozumieniem? 1 ss się kłania. :wall:

Co jest karanle? Bo nie rozumiem? Zakładanie tematów w internecie?

Co Ty masz z tym czytaniem ze zrozumieniem? A Ty czytasz ze zrozumieniem? Przecież poruszałem kwestie 1 ss'a i reszty, więc nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Nie wiesz co to zniesławienie? Możesz napisać opinię o Sunn'ie, ale nie możesz go oczerniać, pokazywać w złym świetle. Obrabiasz mu w tym momencie dupę, i zbierasz ludzi którzy są tego samego zdania co Ty, dajesz im repy, czyli zgadzasz się z nimi. Przez sunna zanika dobry wizerunek sieci? Czy to wydarzyło się publicznie, sunn wyzywał na serwerze poza naszą siecią ? Ja rozumiem gdyby aquax się tak zachował, bo on to musi jako H@ (my też musimy, ale chyba rozumiecie o co mi chodzi).

1 ss - czyli to co pisał na forum, czyli moje pierwsze zdanie z pierwszej wypowiedzi. Nawet ten ss nie może być brany pod uwagę, bo nie ma tam żadnego wyzwiska.

@@Wandi , czy Ty jesteś poważny, wstawiając takie rzeczy do offtopicu? Bo wydaje mi się, że nie. Chciałeś wzbudzić fejm czy jak? Ręce opadają. Wiem, że chcesz dobrze, ale możesz to robić w jakiś inny, lepszy sposób. 

Takie sprawy rozwiązuje się gdzieś indziej. Oczywiście, zostaną podjęte jakieś kroki, ale ludzie, to co się teraz dzieje, to jakiś kabaret. Sun, ewidentnie przegiął, wyzywał bez powodu, ale dobra, płacz, płaczem, nikt nie jest idealny. Na pewno bez konsekwencji nie zostanie.

@@skaj ma swój rozum, to dlaczego jako admin nic sobie z tego nie robił? Nie wnikam.

Zostawię to bez komentarza.  :facepalm:  :facepalm:

@@Wandi , czy Ty jesteś poważny, wstawiając takie rzeczy do offtopicu? Bo wydaje mi się, że nie. Chciałeś wzbudzić fejm czy jak? Ręce opadają. Wiem, że chcesz dobrze, ale możesz to robić w jakiś inny, lepszy sposób. 

Takie sprawy rozwiązuje się gdzieś indziej. Oczywiście, zostaną podjęte jakieś kroki, ale ludzie, to co się teraz dzieje, to jakiś kabaret. Sun, ewidentnie przegiął, wyzywał bez powodu, ale dobra, płacz, płaczem, nikt nie jest idealny. Na pewno bez konsekwencji nie zostanie.

@@skaj ma swój rozum, to dlaczego jako admin nic sobie z tego nie robił? Nie wnikam.

Zostawię to bez komentarza.  :facepalm:  :facepalm:

Nie chcialem sie za bardzo wypowiadac na ten temat,no ale coz "sunn" na serwerze wszystkie wypowiedzi na sayu kierowal do mnie,robilem snapshoty przez konsole ale niestety nie zapisaly mi sie tak jak powinny,polowy jego wypowiedzi tam nie ma,poniewaz te sa z hltv a jak wiadomo hltv widzi tylko to co pisza martwi osobiscie jakiegos wielkiego problemu z tego nie chce robic,no ale jak gosc z ranga UBT (do tego podobno byl opiekunem) zaczyna plakac ze jestem odpalony a potem jeszcze zaczyna kierowac do mnie niemile komentarze to cos jest z nim chyba nie tak prawda?

jesli komus sie bedzie chcialo specjalnie sprawdzac logi,tylko po to aby zobaczyc co on tam napisal to bylo to wczoraj na mapie de_inferno 18:39-19:05 gdzies tak w polowie mapy wchodze dopiero na serwer

Nie chcialem sie za bardzo wypowiadac na ten temat,no ale coz "sunn" na serwerze wszystkie wypowiedzi na sayu kierowal do mnie,robilem snapshoty przez konsole ale niestety nie zapisaly mi sie tak jak powinny,polowy jego wypowiedzi tam nie ma,poniewaz te sa z hltv a jak wiadomo hltv widzi tylko to co pisza martwi osobiscie jakiegos wielkiego problemu z tego nie chce robic,no ale jak gosc z ranga UBT (do tego podobno byl opiekunem) zaczyna plakac ze jestem odpalony a potem jeszcze zaczyna kierowac do mnie niemile komentarze to cos jest z nim chyba nie tak prawda?

jesli komus sie bedzie chcialo specjalnie sprawdzac logi,tylko po to aby zobaczyc co on tam napisal to bylo to wczoraj na mapie de_inferno 18:39-19:05 gdzies tak w polowie mapy wchodze dopiero na serwer

Myślę, że warto dodać, że Sun 8)) na tej sieci, piastując jakieś stanowisko, stał się osobą publiczną, przynajmniej w naszym malutkim gronie, więc niech mi ktoś wyjaśni -- dlaczego sprawa nie powinna zostać rozwiązana tutaj? Ta sprawa idealnie pokazuje jak wygląda sytuacja, która panuje na sieci, nawet jeśli włożymy gówno do worka, to dalej będzie śmierdzieć odchodami.

Mi się bardzo podoba, że sprawa jest na forum, niech ludzie uczą się na błędach innych.

Jedyne co nie pasuje mi w temacie, to forma w jakiej Wanda to napisał, gdyby było to bardziej formalne niż prześmiewcze bądź wskazujące, to pewnie nikt z was nie znalazłby powodu do żadnego lamentu.

Wiadomo co należy się za obrazy, pozdrawiam.

Myślę, że warto dodać, że Sun 8)) na tej sieci, piastując jakieś stanowisko, stał się osobą publiczną, przynajmniej w naszym malutkim gronie, więc niech mi ktoś wyjaśni -- dlaczego sprawa nie powinna zostać rozwiązana tutaj? Ta sprawa idealnie pokazuje jak wygląda sytuacja, która panuje na sieci, nawet jeśli włożymy gówno do worka, to dalej będzie śmierdzieć odchodami.

Mi się bardzo podoba, że sprawa jest na forum, niech ludzie uczą się na błędach innych.

Jedyne co nie pasuje mi w temacie, to forma w jakiej Wanda to napisał, gdyby było to bardziej formalne niż prześmiewcze bądź wskazujące, to pewnie nikt z was nie znalazłby powodu do żadnego lamentu.

Wiadomo co należy się za obrazy, pozdrawiam.

Jak mamy być poważni to będziemy. 

1. @@Wandi ten temat ma być uporządkowany. Wzór obowiązuje. Chcę widzieć tu serwer, datę i godzinę itd.

2. Wszystkie bezsensowne  posty idą w ukrycie. Kolejne = warn.

3. Gdy tylko Wandi uporządkuje swój post adekwatne konsekwencje zostaną wyciągnięte. 

Koniec z pajacowaniem. Albo co niektórzy wezmą się za siebie, albo nie widzę sensu dalszej współpracy. Co chwilę jakieś beznadziejne skargi tylko dlatego, że komuś albo odbije palma, albo coś się nie podoba... I nie mówię tu tylko o tym jednym przypadku. 

Ręce opadają, gdy dany delikwent raz stara się pilnować porządku i przestrzegać regulaminów, a innym razem się wywyższa nad innymi. 

Miał być dłuższy elaborat ale z przyczyn technicznych, muszę się ograniczyć do minimum.

1. Swoje tam popisałem, rękami się podpisuje https://scr.hu/0qt8w/huh8t

2. https://scr.hu/0qt8w/1bxvcz tego mam niezły polew - jestem w UBT, więc nie mogę zawołać @/S@ żeby kogoś sprawdził? Przypomnę, że UBT nie ma flag admina na serwerach = nie mamy ESP, na wh też nie gramy, więc jeśli na serwerze jest głośno i gra jest dynamiczna, nie wszystko możemy wyłapać. Nie piałem że jest spalony i hurr durr zbanować go, chciałem żeby ktoś wbił, więc napisałem na szołtboxie. A co do moich kompetencji w UBT to zapytaj @@August i @@Silverka oni są nade mną i pilnują mojej pracy, z tego co wiem to nie narzekają na jakość moich rozpisek i sprawdzanych ssów. Nieskromnie powiem, że mógłbyś się ode mnie czegoś nauczyć, przypominając sobie Twoją karierę w UBT xD

Poza tym słaby risercz zrobiłeś Wandiś, bo akurat później sam na serwerze powiedziałem że "jednak" jest czysty ;) Poza tym  https://scr.hu/0qt8w/5exb1to chyba dość sporo świadczy o tym jak bardzo "poważne" to było zgłoszenie na shoutboxie. 

Co do zarzutów, że nie powinno się to znaleźć na forum tylko powinno zostać podesłane wyższym - dlaczego? 

A tak nawiasem, pomijając fakt że temat się znalazł na forum, to dziwi mnie to, czemu wrzuca to Wander a nie @@skaj ? Była spina na serwerze, ale raczej odnieśliśmy wrażenie, że po nim to spływa, coś odpisywał przez jakiś czas, potem powiedziałem że jest czysty i sorki za pultanie się (coś w tym stylu) i potem wszyscy o sprawie zapomnieli, graliśmy dalej. Tak w sumie to się teraz zastanawiam czy to słyszał czy nie, bo fakt faktem nie zareagował na to ale pomyślałem że ma wylane na całą sytuację i nie zabiera więcej głosu. 

W sumie z drugiej strony mnie to nie dziwi że to wrzuciłeś Wandiś, zamiast zostawić to @@skaj  Jakoś musisz się odpłacić za masę gorzkich słów na temat Twojej pracy i działań, na które do tej pory nie znalazłeś kontrargumentów. Chwilami to podpada pod stalking, tak gorączkowo grzebiesz za mną w internecie ^^ Ale z racji, że:

Darujmy sobie komentarze, to przecież Wandi.

Na tym się zatrzymam, koniec Twojej atencji.

Natomiast co do @@skaj -  jesteś czysty, zapędziłem się, przepraszam. Zresztą zaraz Ci skrobnę PW.

Innych również chciałem przeprosić za swoje zachowanie, mam nadzieję, że spłacę to w ratach kasując odpałów w UBT i nie tylko.

PS. Ach, zapomniałbym, oddaje się w ręce Administracji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...