Skocz do zawartości

[ZAAKCEPTOWANE] Podanie na Administratora

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na serwerze: Krecha
Znajomość AMXX (0/8): 3
Doświadczenie: Jakieś tam doświadczenie wraz z wiekiem przyszło .
Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Nie , ale gdy będzie trzeba od kopa będzie :)
SID:
Link do profilu na STEAM:
Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Krecha/91.224.117.52:27140/
Kontakt: Forum,Discord,dla zaufanych Fb/Nr Telefonu 
Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?:  Jasne , w razie potrzeby możemy popisać  i to sprawdzić :)
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram w tą grę od najmłodszych lat , rzeczy które są wymagane od graczy do administracji nie są mi obce , śmiało się podejmne wyjaśnienia każdego problemu zarzuconego przez graczy ;)
Od siebie to chciałbym aby gra w cs 1.6 utrzymała się jak najdłużej  w tych ciężkich czasach, ponieważ rynek gier jest bardzo duży :) Chciałbym aby gra naszego dzieciństwa cieszyła się jak najlepszym powodzeniem u graczy i sprawiała każdemu z osobna radość z gry :)
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i Pozdrawiam  Krecha !! :) 
Edytuje bo zapomniałem dodać , że gram najczęściej w godzinach po południowych , lecz weekend jestem do dyspozycji "Praktycznie" cały czas ,  W razie braku nieobecności , urlopu , wyjazdu , nieplanowanych sytuacji bym informował :) 

Edytowane przez PanKrecha

Jestem za okresem próbnym, o ile pisałeś podanie na trzeźwo, a nie jak kameleon zawsze pod wpływem XD

+ przyda się osoba, która wytrzyma z tymi ye*anymi AI [botami]

Obowiązkowo załatw sobie steam cs 1.6. 

• Administrator

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...