PanKrecha Posted Thursday at 07:49 PM #708402 Share Posted Thursday at 07:49 PM (edited) Nick na serwerze: Krecha Wiek: 26 Znajomość AMXX (0/8): 3 Doświadczenie: Jakieś tam doświadczenie wraz z wiekiem przyszło . Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Nie , ale gdy będzie trzeba od kopa będzie SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Krecha/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Forum,Discord,dla zaufanych Fb/Nr Telefonu Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Jasne , w razie potrzeby możemy popisać i to sprawdzić Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram w tą grę od najmłodszych lat , rzeczy które są wymagane od graczy do administracji nie są mi obce , śmiało się podejmne wyjaśnienia każdego problemu zarzuconego przez graczy Od siebie to chciałbym aby gra w cs 1.6 utrzymała się jak najdłużej w tych ciężkich czasach, ponieważ rynek gier jest bardzo duży Chciałbym aby gra naszego dzieciństwa cieszyła się jak najlepszym powodzeniem u graczy i sprawiała każdemu z osobna radość z gry Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i Pozdrawiam Krecha !! Edytuje bo zapomniałem dodać , że gram najczęściej w godzinach po południowych , lecz weekend jestem do dyspozycji "Praktycznie" cały czas , W razie braku nieobecności , urlopu , wyjazdu , nieplanowanych sytuacji bym informował Edited Thursday at 07:56 PM by PanKrecha aquax and urlopowy pemeq 2 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted Friday at 01:32 PM #708424 Share Posted Friday at 01:32 PM Git jest mozna dac szanse okres probny 2 tygodnie bo czemu by nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden. Posted yesterday at 10:32 AM #708446 Share Posted yesterday at 10:32 AM Amx niskie ale nic czego się nie da nauczyć. Tak jak kolega wyżej okres próbny będzie dobry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squb Posted yesterday at 05:55 PM #708468 Share Posted yesterday at 05:55 PM Jestem za okresem próbnym, o ile pisałeś podanie na trzeźwo, a nie jak kameleon zawsze pod wpływem XD + przyda się osoba, która wytrzyma z tymi ye*anymi AI [botami] Obowiązkowo załatw sobie steam cs 1.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanKrecha Posted 22 hours ago Author #708479 Share Posted 22 hours ago @Squbpewnie, że na trzeźwo . Ale teraz są takie czasy że nie da sie trzeźwą głową podchodzić do pewnych spraw 😂💪 Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator VisTeR.' Posted 22 hours ago #708480 Administrator Share Posted 22 hours ago Zapraszam na PW/DC dogadamy się z resztą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator VisTeR.' Posted 22 hours ago #708481 Administrator Share Posted 22 hours ago Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts