PanKrecha Napisano 28 Listopada #708402 Udostępnij Napisano 28 Listopada (edytowane) Nick na serwerze: Krecha Wiek: 26 Znajomość AMXX (0/8): 3 Doświadczenie: Jakieś tam doświadczenie wraz z wiekiem przyszło . Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Nie , ale gdy będzie trzeba od kopa będzie SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Krecha/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Forum,Discord,dla zaufanych Fb/Nr Telefonu Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Jasne , w razie potrzeby możemy popisać i to sprawdzić Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram w tą grę od najmłodszych lat , rzeczy które są wymagane od graczy do administracji nie są mi obce , śmiało się podejmne wyjaśnienia każdego problemu zarzuconego przez graczy Od siebie to chciałbym aby gra w cs 1.6 utrzymała się jak najdłużej w tych ciężkich czasach, ponieważ rynek gier jest bardzo duży Chciałbym aby gra naszego dzieciństwa cieszyła się jak najlepszym powodzeniem u graczy i sprawiała każdemu z osobna radość z gry Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i Pozdrawiam Krecha !! Edytuje bo zapomniałem dodać , że gram najczęściej w godzinach po południowych , lecz weekend jestem do dyspozycji "Praktycznie" cały czas , W razie braku nieobecności , urlopu , wyjazdu , nieplanowanych sytuacji bym informował Edytowane 28 Listopada przez PanKrecha pemeq i aquax dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 29 Listopada Admin CS 1.6 GO:MOD VIP #708424 Udostępnij Napisano 29 Listopada Git jest mozna dac szanse okres probny 2 tygodnie bo czemu by nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano 30 Listopada #708446 Udostępnij Napisano 30 Listopada Amx niskie ale nic czego się nie da nauczyć. Tak jak kolega wyżej okres próbny będzie dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 30 Listopada #708468 Udostępnij Napisano 30 Listopada Jestem za okresem próbnym, o ile pisałeś podanie na trzeźwo, a nie jak kameleon zawsze pod wpływem XD + przyda się osoba, która wytrzyma z tymi ye*anymi AI [botami] Obowiązkowo załatw sobie steam cs 1.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKrecha Napisano 30 Listopada Autor #708479 Udostępnij Napisano 30 Listopada @Squbpewnie, że na trzeźwo . Ale teraz są takie czasy że nie da sie trzeźwą głową podchodzić do pewnych spraw 😂💪 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Listopada Donator Premium #708480 Administrator Udostępnij Napisano 30 Listopada Zapraszam na PW/DC dogadamy się z resztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Listopada Donator Premium #708481 Administrator Udostępnij Napisano 30 Listopada Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi