PanKrecha Napisano Czwartek o 19:49 #708402 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:49 (edytowane) Nick na serwerze: Krecha Wiek: 26 Znajomość AMXX (0/8): 3 Doświadczenie: Jakieś tam doświadczenie wraz z wiekiem przyszło . Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Nie , ale gdy będzie trzeba od kopa będzie SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Krecha/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Forum,Discord,dla zaufanych Fb/Nr Telefonu Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Jasne , w razie potrzeby możemy popisać i to sprawdzić Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram w tą grę od najmłodszych lat , rzeczy które są wymagane od graczy do administracji nie są mi obce , śmiało się podejmne wyjaśnienia każdego problemu zarzuconego przez graczy Od siebie to chciałbym aby gra w cs 1.6 utrzymała się jak najdłużej w tych ciężkich czasach, ponieważ rynek gier jest bardzo duży Chciałbym aby gra naszego dzieciństwa cieszyła się jak najlepszym powodzeniem u graczy i sprawiała każdemu z osobna radość z gry Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i Pozdrawiam Krecha !! Edytuje bo zapomniałem dodać , że gram najczęściej w godzinach po południowych , lecz weekend jestem do dyspozycji "Praktycznie" cały czas , W razie braku nieobecności , urlopu , wyjazdu , nieplanowanych sytuacji bym informował Edytowane Czwartek o 19:56 przez PanKrecha aquax i urlopowy pemeq dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano Piątek o 13:32 #708424 Udostępnij Napisano Piątek o 13:32 Git jest mozna dac szanse okres probny 2 tygodnie bo czemu by nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano Sobota o 10:32 #708446 Udostępnij Napisano Sobota o 10:32 Amx niskie ale nic czego się nie da nauczyć. Tak jak kolega wyżej okres próbny będzie dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano Sobota o 17:55 #708468 Udostępnij Napisano Sobota o 17:55 Jestem za okresem próbnym, o ile pisałeś podanie na trzeźwo, a nie jak kameleon zawsze pod wpływem XD + przyda się osoba, która wytrzyma z tymi ye*anymi AI [botami] Obowiązkowo załatw sobie steam cs 1.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKrecha Napisano Sobota o 21:35 Autor #708479 Udostępnij Napisano Sobota o 21:35 @Squbpewnie, że na trzeźwo . Ale teraz są takie czasy że nie da sie trzeźwą głową podchodzić do pewnych spraw 😂💪 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano Sobota o 22:06 #708480 Administrator Udostępnij Napisano Sobota o 22:06 Zapraszam na PW/DC dogadamy się z resztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano Sobota o 22:06 #708481 Administrator Udostępnij Napisano Sobota o 22:06 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi